Haberler

Samsun'dan kısa kısa

Yakakent İlçe Jandarma Komutanlığı görevini 2014 yılından bu yana sürdüren Astsubay Kıdemli Başçavuş Gürkan Demir'e, katıldığı karne töreninde öğrenciler tarafından karne verildi.

Yakakent İlçe Jandarma Komutanlığı görevini 2014 yılından bu yana sürdüren Astsubay Kıdemli Başçavuş Gürkan Demir'e, katıldığı karne töreninde öğrenciler tarafından karne verildi.

100. Yıl İlkokulu Müdürü Cafer Kara, okullarında karne törenine katılan Demir'e öğrencilerle sürpriz yapılarak karne verdi.

Kara, öğrencilere jandarmayı sevdiren, onların sevgisini kazanan Demir'e karne vererek onu yıllar öncesine götürdüğünü belirterek, yararlı faaliyetlerinden dolayı Demir'e teşekkür etti.

Karnede, asayiş, iletişim, trafik güvenliği gibi derslerin notu olarak "çok iyi" yer alıyor.

Karnede sınıf öğretmenin görüşü olarak ise "181 yıllık tarihiyle dosta güven, düşmana korku salmaya devam ettiğimiz için teşekkür ederiz." tonu bulunuyor.

Gebze Samsunlular Derneğinden Özel'e ziyaret

Gebze Samsunlular Derneği Başkanı Şakir Töngel, Ladik Belediye Başkanı Nurhan Yapıcı Özel'i ziyaret etti.

Ziyarette dernek çalışmaları hakkında bilgi veren Töngel, Özel'e görevinde başarılar diledi.

Ziyaretten ve verdiği bilgilerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Özel de kendisinin de Gebze'deki derneği ziyaret edeceğini aktardı.

Ziyarete Gebze Samsunlular Derneği Yönetim Kurulu üyeleri de katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Jandarma Yakakent Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title