Haberler

Süper Lig'in en genç teknik adamı Hüseyin Çimşir sahne alıyor

Süper Lig'in en genç teknik direktörü Hüseyin Çimşir, Kasımpaşa maçıyla birlikte ligde sahne alıyor. Ünal Karaman'ın ayrılmasından sonra bordo-mavililerin takımı emanet ettiği genç teknik adam, yeni bir dönemin başlangıcına imza atmak için büyük bir heyecan yaşıyor.

Süper Lig'in ikinci yarısında görev yapacak teknik adamlar içinde en genci 40 yaşındaki Hüseyin Çimşir oldu. Yarın Kasımpaşı'yı konuk edecek olan bordo-mavililerde Hüseyin Çimşir de Süper Lig'in en genç teknik direktörü olarak saha kenarındaki yerini alacak. Alt yapısından yetiştirdiği oyuncular ve teknik adamlarla ön planda olan Karadeniz ekibi, teknik adam olarak Türk futboluna sunduğu Çimşir'in, takıma yapacağı dokunuşlar ve ortaya koyacağı performans merakla bekleniyor.

EN GENCİ HÜSEYİN ÇİMŞİR, EN YAŞLISI FATİH TERİM

Süper Lig'in ikinci yarısında görev yapacak teknik adamlar içinde en genci Hüseyin Çimşir olurken, en yaşlısı ise 66 yaşındaki Fatih Terim. Antalyaspor'da Tamer Tuna ve Göztepe'de İlhan Palut 43, Alanyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut 44, Medipol Başakşehir'in hocası Okan Buruk 46, Gaziantep FK'da Sumudica 48, Kasımpaşa'da Tayfur Havutçu ile Gençlerbirliği'nde Hamza Hamzaoğlu 49, Kayserispor'un teknik direktörü Prosinecki 51, MKE Ankaragücü'nde Mustafa Kaplan 52, Denizlispor'da Mehmet Özdilek 53, Konyaspor'un hocası Aykut Kocaman 54, Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Calımbay 56, Beşiktaş'ın çalıştırıcısı Abdullah Avcı 56, Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal ile Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İsmail Kartal da 58 yaşında.

9 KULÜP TEKNİK ADAM DEĞİŞİKLİĞİNE GİTTİ

Süper Lig'de sezon başında bugüne kadar 9 kulüp teknik adam değişikliğine giderken, 9 kulüp ise sezon başında göreve başlattığı teknik adamlarla yollarına devam ediyor. Antalyaspor, MKE Ankaragücü, Kasımpaşa, Kayserispor, Gençlerbirliği, Göztepe, Denizlispor, Malatyaspor ve Trabzonspor teknik adam değişikliğine giden kulüpler olurken, Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe, Sivasspor, Konyaspor, Gaziantep, Çaykur Rizespor, Alanyaspor ve Medipol Başakşehir sezon başındaki çalıştırıcılarıyla yola devam ediyor.

ÇİMŞİR İLK SINAVI GEÇTİ

Trabzonspor'un yeni teknik direktörü Hüseyin Çimşir, Ziraat Türkiye Kupası'nda karşılaştığı Denizlispor maçından 2-0'lık galibiyetle ayrılarak tur için avantajlı bir skor elde etmişti. Bordo-mavili kulüple ilk resmi sınavına bu maçla çıkan genç teknik adam, saha kenarından verdiği taktiklerle de güven verdi. Ligde ise ilk sınavına Kasımpaşa karşısında çıkacak olan Çimşir, sezon sonuna kadar bordo-mavili takımı zirve yarışı içinde tutmayı hedeflerken, genç teknik adamlara karşı oluşan ön yargıları da kırmak istiyor.

(Gökmen Şahin/İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ünal Karaman Denizlispor Kasımpaşa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title