Haberler

Hakan Çalhanoğlu: İbrahimovic'in Türkçe konuşmasına çok şaşırdım

Güncelleme:

Milan'ın ve A Milli Takım'ın yıldız oyuncusu Hakan Çalhanoğlu, takım arkadaşı İbrahimovic'in Türkçe bilmesine çok şaşırdığını dile getirdi.

Milan'ın ve A Milli Takım'ın yıldız oyuncusu Hakan Çalhanoğlu, takıma yeni katılan dünyaca ünlü golcü Zlatan İbrahimovic'ten övgüyle bahsetti. Çalhanoğlu, "İbrahimovic'in takıma gelmesiyle Milan daha da çekici bir hale geldi. Takımın onun gibi bir lidere ihtiyacı vardı" dedi.

"İBRAHİMOVİC TÜRKÇE BİLİYOR"

Milli yıldız ayrıca, İbrahimovic'in Türkçe kelimeler bilmesine de çok şaşırdığını dile getirdi. İtalya Serie A ekiplerinden Milan'ın ve A Milli Takım'ın oyuncusu Hakan Çalhanoğlu, takıma yeni transfer olan İsveçli dünyaca ünlü golcü Zlatan İbrahimovic hakkında Alman Bild Gazetesi'ne açıklamalarda bulundu. Çalhanoğlu, "Zlatan'ın çok fazla Türk arkadaşı olduğunu öğrendim. Türklerin sıcakkanlı olduğunu ve Türkleri çok sevdiğini söyledi. Türkçe birkaç kelime söyleyerek de beni şaşırttı. Hatta Türkçe şarkılar dinlemeyi de sevdiğini söyledi. Benimle ve ülkemle ilgilenmesi beni mutlu etti" diye konuştu.

"ONUN GELMESİYLE MİLAN DAHA DA ÇEKİCİ HALE GELDİ"

İbrahimovic'in Milan'da olmasından dolayı çok mutlu olduğunu dile getiren milli yıldız, Zlatan'dan övgü dolu sözlerle bahsederek şunları söyledi:

"Zlatan'ın Milan'a gelmesiyle taraftarlar oldukça mutlu oldu. Taraftarların yanı sıra benim için de İbrahimovic'in gelmesiyle birlikte bu büyük kulüp daha da çekici bir hale geldi. Takımın onun gibi bir lidere ihtiyacı var. Sadece varlığı bile takım için iyi oldu. Zlatan'ın durumu tartışılmaz. 38 yaşında ama rakiplerini hala korkutabiliyor. Ondan kişisel olarak çok şey öğreniyorum. Bana neler yaptığımı açıkça söylüyor, hatalarımı gösteriyor, kötü yaptığım şeyler hakkında da eleştirilerde bulunuyor."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Zlatan İbrahimoviç Hakan Çalhanoğlu Milan Haberler

500

Yorumlar (8)

HACI EMMİ:

Müslüman da. . .

2
8
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

adam bosnalı türkçe bir iki kelime değil fazlasını biliyordur bosna diliyle türkçe bir çok kelime birebir aynı

9
1
yanıtYanıtla
Özbay:

Zlatan İbrahimovic kendisi aslen Kürt kökenli bir futbolcu

1
8
yanıtYanıtla
Türkçe hocası:

Sevindim

4
0
yanıtYanıtla
Namet yardımcı:

Zaten ibrahimovic ŞIRNAK lı

0
1
yanıtYanıtla
mert:

türkçe ile fransızda birebir aynı. mesela bizde faktör fransızca facteur. bizde metod fransızca methode. bizde genel fransızca general. bizde sembol frnasızca symbol. bizde diploma fransızca diplome. bizde geometri fransızca geometrie. bizde parti fransızca parti. bizde formül fransızca förmüle. yani anlayacağınız türkçe diye fransızcayı yutturuyorlar. . .

0
0
yanıtYanıtla
pashaleyte:

kardes sen olayı yanlıs anlamıssın bu kelımle fransızcadan dılımıze gecen kelımeler mesela polis ambulans vb. gibi yanı koken olarak fransızca kelımeler dılımıze gırmıs bızde kullanıyoruz :D

yanıt0
yanıt0
EMEKLI GAZETECI:

38 YASINDA ve HALA SAHALARDA Kaleci icin neysede diger mevki oyunu icin ileri bir yas. Kendine cok cok iyi bakiyor olmali. Ve MILAN Gibi bir takimda. . . . !

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title