Haberler

Nilüfer'den korkutan haber! Domuz gribine yakalandı

Güncelleme:

Daha önce göğüs kanseri nedeniyle uzun süre yattığı hastaneye bu kez ağır bir soğuk algınlığı nedeniyle apar topar kaldırılan sanatçıya domuz gribi teşhisi konuldu.

GÖZETİM ALTINDA TUTULUYOR

Tv 100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Nilüfer'in kanser tedavisinin ardından bağışıklık sistemi zayıfladığı, bu nedenle riskli bir durum söz konusu olduğu için de gözetim altında tutulduğu ifade edildi.

Nilüfer'den korkutan haber! Domuz gribine yakalandı

NİLÜFER KİMDİR?

Nilüfer Yumlu, 31 Mayıs 1955 tarihinde İstanbul, Cihangir' de dünyaya geldi. Ticaretle uğraşan Cemil Yumlu ile ev hanımı Lütfiye Hanım'ın tek çocuğudur. 11 yaşında babasını kaybetti. İlkokulu Firuzağa İlkokulu'nda bitirdi. Orta öğrenimini İtalyan Kolejinde tamamladı. Nilüfer 3 yaşında yakalandığı astımla birlikte yaşamaktadır. Biri babasının ilk evliliğinden, ikisi ikinci evliliğinden olmak üzere Orhan, Tevfik adlarında iki abisi ve Gülsevin adında bir ablası vardır.

1970 yılında, İtalyan Koleji Ortaokul ikinci sınıftayken Haftasonu Gazetesinin düzenlediği ve "Sensiz Yıllarda" adlı şarkıyla katıldığı 4. Altın Ses yarışmasında, Durul Gence Orkestrası eşliğinde, jüride bulunan Şehrazat, Ajda Pekkan, Alpay, Fecri Ebcioğlu gibi sanatçıların ortak kararıyla birinci oldu.

1972 yılında Odeon plak şirketinden çıkardığı ilk 45'liği "Kalbim Bir Pusula" ile profesyonel müzik hayatı başladı.

Odeon Plak şirketi satıştan çok memnun kalınca hemen 1973 yılında ikinci plağın hazırlığına başladı. "Dünya Dönüyor" adıyla çıkan ikinci 45'lik, Nilüfer 'e sanat yaşamının ilk yıllarında olmasına rağmen tüm ünlü rakiplerini geride bırakarak Yılın Kadın Şarkıcısı ödülünü getirdi. Arkasından "Sen de Söyle" ve "Göreceksin Kendini" 45'likleri de büyük beğeni alarak satış rekorları kırdı.

"Dünya Dönüyor"un da yer aldığı ilk albümü "Nilüfer' 74"teki "Göreceksin Kendini" (Bu şarkının aslı "Tu Te Reconnaitras" olup, 1973'de Lüksemburg'a Eurovision 1.liğini kazandıran Fransız şarkıcı Anne Marie David tarafından seslendirilmiştir), "Aldanırım Sana" ve "Başıma Gelenler" gibi şarkılar Türk Pop Müziği klasikleri arasına girdi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Domuz Gribi Cihangir Nilüfer Haberler

Bakmadan Geçme

Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli? Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları! Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli? Gökhan Erinkarlı kimdir? Zafer Partisi Isparta- Senirkent Belediye Başkan adayı Gökhan Erinkarlı kaç yaşında, nereli? Salim Özmen kimdir? Zafer Partisi Isparta- Keçiborlu Belediye Başkan adayı Salim Özmen kaç yaşında, nereli? Fatih Erbakan İstanbul'dan adaylarını çekiyor mu? Fatih Erbakan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 3 şartı ne? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı ne zaman? Cübbeli Ahmet hangi partiler için oy vermek caiz değildir dedi? Cübbeli'ye göre hangi partiye oy vermek caiz değil? Kadir İnanır'ın sağlık durumu nasıl? Kadir İnanır'ın son durum ne? Can Aslan kimdir? Memleket Partisi Erzincan Altınbaşak Belediye Başkan Adayı Can Aslan Kaç yaşında, nereli? Bayram tatili ne zaman? Ramazan Bayramı tatili kaç gün, 9 gün mü? 2024 Bayram tatili hangi günler?
500

Yorumlar (16)

BUNAK:

HADİ YAAVV. HELVA YİYEK

0
10
yanıtYanıtla
ziyaa:

Önce senin helvanı yemek nasip olur inşallah! Bunak herif!

yanıt4
yanıt0
HAYATULLAH EL YALABBUTİR:

, , , , , TAM BİR GAVURSUN, FİRAVUN SENİ)))))))))))))))))))))))

yanıt0
yanıt0
KUZEYİN UŞAĞI (RİZE):

sana YAZIKLAR OLSUN, , , , , yaşından başından utan, , benim yaşım elliyi geçti, , asla böyle yazmam asla, , , , , ,

yanıt0
yanıt0
Bingül teyze:

Acil şifalar diliyorum tüm hastalarımıza

9
0
yanıtYanıtla
ziyaa:

Amin BİNGÜL TEYZEM selamlar. Kal sağlıcakla inşallah. . .

yanıt3
yanıt1
Adınızı YazınKLK:

KİM DOMUZ GRİBİNE YAKALANMADI Kİ ÜNLÜ OLUNCA FARKLI MI OLUYOR

3
3
yanıtYanıtla
ziyaa:

Geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin, Nilüfer Hanımefendiye. . . Allah dertlilere deva hastalara acil şifalar versin inşallah. . .

6
0
yanıtYanıtla
1:

BAKSEN

0
4
yanıtYanıtla
Pes valla:

Çokmu önemli yani, hastaneler dolu grip hastalarıyla bir tek omu

0
3
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title