Haberler

Semt pazarının ortasında otomobil engeli, vatandaşları sinirlendirdi

Güncelleme:

Sultangazi'de semt pazarının ortasında park edilen otomobil, esnaf ve müşterilerin tepkisini çekti. Zaten kalabalık olan pazarın ortasında duran otomobili görenler çileden çıktı.

Cebeci Mahallesi'nde kurulan semt pazarına, sabah erken saatlerde tezgahlarını kurmaya gelen esnaf, park halindeki otomobil engeline takıldı. Esnaf, sahibine ulaşamadığı otomobili, el birliğiyle park edildiği yerden kaldırıp pazarın ortasına itti.

PAZARIN ORTASINDA ARABA

Gelişi güzel park edilen araçlar yüzünden mağdur olduklarını belirten esnaf, bu tür görüntülere çok sık rastladıklarını söylediler. Alışveriş yapmak için semt pazarına gelen vatandaşlar da zaten kalabalık olan pazarın ortasında duran otomobili görünce duruma tepki gösterdiler.

Semt pazarının ortasında otomobil engeli, vatandaşları sinirlendi

"VATANDAŞ YÜRÜYEMİYOR"

Bir pazarcı, "Sabah 7'den beri bu araba burada. Biz arkadaşlarla aldık oraya. Tezgah kurmak için biz kendimiz aldık oraya. Çok sık rastlıyoruz. Bu yüzden mağdur oluyoruz. Sıkıntı yaşadık. Memurları aradık 'geliyoruz' dediler. Gelen giden olmadı. Vatandaş da mağdur oldu. Yürüyemiyor, alışveriş yapamıyor" dedi. Pazar alışverişine gelen vatandaşlar da, "Esnaf da zorlanıyor, vatandaş da zorlanıyor" diyerek, tepkilerini dile getirdiler.

Semt pazarının ortasında otomobil engeli, vatandaşları sinirlendi

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title