Haberler

Eski NBA oyuncusu Delonte West, yol ortasında dövüldü

Güncelleme:

2004 ile 2012 arasında NBA'de forma giyen Delonte West'in önce bir kişi tarafından dövüldüğü ardından da polis tarafından tutuklandığı görüntüleri sosyal medyada büyük yankı buldu. Eski oyuncunun hangi sebepten dolayı kavgaya karıştığı ve polisle münakaşa yaşadığı bilinmezken içinde bulunduğu hal basketbol severleri endişelendirdi. Bir süredir evsiz olan West'in daha önce zihinsel rahatsızlıkları olduğu konuşuluyordu

Eski NBA oyuncusu Delonte West, yol ortasında dövüldü

YOL ORTASINDA DÖVÜLDÜ, ELLERİ KELEPÇELENDİ

Birleşik Devletler'in başkenti Washington'da çekilen görüntülerde West'in önce bir yabancı tarafında yol ortasında dövüldüğü, ardından da elleri arkadan kelepçeli şekilde kendisini kameraya çeken kişiye cevap verdiği görülüyor. Videonun sosyal medyaya düşmesinin ardından oyuncunun üniversiteden eski takım arkadaşı, Orlando Magic efsanesi Jameer Nelson, 36 yaşındaki eski basketbolcunun tıbbi destek alması gerektiğini ve her durumda West'e destek vereceğini söyledi.

Delonte West lige ilk tur 24. sıra seçimi olarak Boston Celtics'le merhaba demiş; ardından Seattle Supersonics, Cleveland Cavaliers ve Dallas Mavericks formaları giymişti. Guard pozisyonunda forma giyen oyuncu Cavs döneminde yaklaşık 10 milyon dolar bir kontrata imza atmayı başarmıştı.

(Sözcü)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sosyal Medya basketbol Haberler

500

Yorumlar (21)

ref:

Bizde olsaydın beni cekemeyenler kudusu başkent ilan edenlerdir deyip padişahı övseydin bırak tutuklamayı ödül verilirdi sana.

9
21
yanıtYanıtla
Mert:

Neyin kafası bu. . . :))))))

yanıt6
yanıt1
anlamakta güçlük çeken:

ne diyin la

yanıt5
yanıt1
Bilirkişi:

Ne kullanıyorsunuz.

yanıt5
yanıt1
Antrikot Selami:

Soğukta fazla kalmamak lazım. . .

yanıt3
yanıt0
leblebici:

senden ümidi kestim dostum sonun hayra alamet degil

yanıt2
yanıt0
vahdettin bayram:

akıl en büyük nimettir. . . akıl olmayınca para ve makam ne işe yarar ki.

17
1
yanıtYanıtla
Memleketim:

Buda Amarika''nin Arda''si.

13
2
yanıtYanıtla
coco:

17 yılda ne hale geldik nerde devlet

4
2
yanıtYanıtla
necatiiiiiii:

hadi be üzüldüm

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title