Haberler

Eski Galatasaraylı Hakan Balta, çocuklarıyla birlikte Kutsal Topraklar'a gitti

Güncelleme:

Galatasaray ve milli takım formasını yıllarca giydikten sonra 2018 yılında futbolu bırakan Hakan Balta, çocuklarıyla birlikte Kutsal Topraklar'a gitti.

Galatasaray'da 11 sezon oynadıktan sonra aktif futbol yaşantısını sona erdiren Hakan Balta, çocuklarıyla birlikte Kutsal Topraklar'a gitti.

Oğulları Çağrı Hakan Balta ve Ömer Kadir Balta ile Kutsal Topraklar'a giden Hakan Balta, sosyal medyada Kabe önünden fotoğraflarını paylaştı ve "Çok şükür" notunu düştü. Hakan Balta'nın fotoğrafı, binlerce beğeni aldı.

Eski Galatasaraylı Hakan Balta, çocuklarıyla birlikte Kutsal Topraklar'a gitti

ALMANYA'YA GİTTİKTEN SONRA GERİ DÖNMÜŞLERDİ

2017/18 sezonunda Galatasaray'la şampiyonluk yaşadıktan sonra futbolu bırakan Hakan Balta, oğlu Çağrı'nın Bayern Münih altyapısına transferi sonrası bir süre Münih'te yaşamış ancak aldıkları karar sonrası birkaç ay sonra Türkiye'ye geri dönmüştü.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Hakan Balta Futbol Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
500

Yorumlar (25)

kebapçı selo:

Cinconda böyle efendi adamlar sayılıdır cinconun son 15 yılına bakın nerdeçirkef adam varsa hepsi orda gerçi başlarındaki adam bozuk gayet normal. Allah kabul etsin.

14
39
yanıtYanıtla
Murat K.:

Ne kadar saygısız insanlarsınız. İyi ki FB yi tutmuyormuşum.

yanıt10
yanıt7
vatandaş:

ergün pembe okan buruk bunlar sana yeter . . .

yanıt8
yanıt2
sadri:

seni adam olarak gürecekmiyiz acaba dilenci şikeci

yanıt7
yanıt2
VOLKİ:

SENİN GİBİ MAL İNSANLAR NEDEN VAR ACABA

yanıt2
yanıt1
Misafir:

Lan kebabci selo fatih Terim den yediğin dayak seni kesmemiş fatih hoca sana Bi ara uğrasa iyi olur

yanıt0
yanıt0
bozkurt:

ALLAH KABUL ETSİN.

51
0
yanıtYanıtla
Şaban Başaran:

Allah kabul etsin inşallah

13
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

allah kabul eylesin inşallah

12
0
yanıtYanıtla
GALA1905:

Allah kabul etsin her müslümana nasip olsun.

11
0
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title