Haberler

Medipol Başakşehir, Kırklarelispor'la 0-0 berabere kalarak Türkiye Kupası'ndan elendi

Güncelleme:

Ziraat Türkiye Kupası'nda büyük bir sürpriz yaşandı. Son 16 Turu'nda Medipol Başakşehir, 1-1'in rövanşında Kırklarelispor'la deplasmanda 0-0 berabere kaldı ve turnuvaya veda etti.

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu rövanş karşılaşmasında TFF 2. Lig Beyaz Grup ekibi Kırklarelispor, Başakşehir'i konuk etti.

Kırklareli Atatürk Stadyumu'nda oynanan mücadele, 0-0'lık beraberlikle sonuçlandı.

İlk maçta İstanbul'dan 1-1'lik beraberlikle ayrılmayı başaran Kırklarelispor, bu sonuçla adını çeyrek finale yazdırmayı başardı.

BAŞAKŞEHİR'İN GOLÜ VAR'DAN DÖNDÜ

Başakşehir, karşılaşmanın 65. dakikasında geliştirdiği atakta Robinho ile kaleyi yokladı, kaleciden seken topu Demba Ba tamamladı ve top ağlara gitti. Karşılaşmanın hakemi Koray Gençerler, VAR'dan gelen uyarıyı dikkate aldı ve pozisyonun ofsayt olduğuna kanaat getirerek Başakşehir'in golünü geçersiz kıldı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Türkiye Kupası Kırklarelispor Başakşehir Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (17)

basketçi:

bilerek elenmişlerdir bunların fıtratında var. uefa dan da bilerek elenen takım bunlar.

16
4
yanıtYanıtla
FUTBOLCUUUUU:

Hadi sen basketini oyna. .

yanıt5
yanıt0
FERHAT:

UEFA''DAN ELENMEDİLER Kİ!. .

yanıt3
yanıt1
TC 58:

ALKIŞI HAKETMİYORMU. HELAL OSUNLAR BAŞARMANIN YARISI İNANMAKTAN GEÇER

17
0
yanıtYanıtla
TÜRKÇE ÖNEMLİ:

MU AYRI YAZILIR. KATLETTİN TÜRKÇEYİ. :)

yanıt3
yanıt5
TC 58:

değerli dost anlık yazı hatamı buraya taşıman o da senin hatanbeni tanımış olsan bu yazıyı yazmaktan utanırdın benim için milli değerler herşeyin üstündedir bilesin

yanıt1
yanıt0
Kız eyyüp-asü tarih hocası doçent:

BİR FB Lİ OLARAK KIRKLARELİYİ KUTLARIM . AYRICA HATAYLI OLARAK

9
2
yanıtYanıtla
Aksaray üniversitesi rektörü:

HAKLISINIZ HOCAM

yanıt1
yanıt0
sürprizmi:

her sene olan şey neresi sürpriz?

10
1
yanıtYanıtla
Gsa:

Bilerek elendiler resmen maçı izledim

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title