Haberler

Steven Nzonzi, West Ham United'la anlaşmak üzere

Güncelleme:

Antrenmanlardaki disiplinsiz tavırları sebebiyle Fatih Terim tarafından kadro dışı bırakılan ve birçok kulüple görüşme halinde olan Steven Nzonzi West Ham ile anlaşmak üzere.

Galatasaray'da Fatih Terim'in kadro dışı bıraktığı Steven Nzonzi'nin yeni adresi netleşmek üzere.

İngiliz The Sun Gazetesi'nin özel haberine göre; Fransız orta saha oyuncusu, Premier Lig ekiplerinden West Ham United'a çok yakın. Roma ile 2022 yılına kadar sözleşmesi olan Nzonzi'nin West Ham United'da kiralık olarak forma giyeceği belirtildi.

DAVID MOYES ÇOK İSTİYOR

West Ham'ın hocası David Moyes'un da Nzonzi'yi çok istediği ve daha önce Premier Lig tecrübesi olduğu için, Declan Rice ve Mark Noble'la rekabet edebileceği belirtildi.

Galatasaray'la sezon sonuna kadar sözleşmesi bulunan Nzonzi, sarı kırmızılı takımla 15 maçta forma giydi ve 1 asist yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

West Ham United Galatasaray Fatih Terim Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (3)

Aleksanyan:

bu senenin en iyi transferi adam kurtuldu sonunda bu takım için 2 gömlek daha iyi bu adam . . .

2
10
yanıtYanıtla
Mustafa:

Adam 2 metre 1. 70 lik adama kafa vurduruyor.

0
0
yanıtYanıtla
hakkı:

Bay kibir bir oyuncu daha harcadı

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title