Haberler

Henry Onyekuru, Kayserispor maçıyla sahalara dönecek

Güncelleme:

Ülkesi Nijerya'da sıtma olan Henry Onyekuru, Süper Lig'in 20. haftasında oynanacak olan Kayserispor mücadelesinde forma giyebilecek.

Ülkesi Nijerya'da yakalandığı sıtma nedeniyle hayati tehlike atlatan Henry Onyekuru'nun tedavisi devam ediyor. Galatasaray sağlık heyetinin dikkati sayesinde çabuk şekilde sağlığına kavuşan 22 yaşındaki oyuncunun bireysel çalışmalarına devam ettiği ve fizik olarak henüz hazır olmadığı öğrenildi. Takvim'de yer alan habere göre Galatasaray'ın önündeki 1 Türkiye Kupası ve 2 lig maçını kaçıracak olan Onyekuru'nun 20. haftadaki Kayserispor karşılaşmasıyla beraber takımdaki yerini alması bekleniyor.

FATİH TERİM DÖRT GÖZLE BEKLİYOR

Galatasaray'ın ligin ilk yarısı boyunca hayal kırıklığı yaratan temposuz ve yavaş oyunu, Fatih Terim'i alternatif çözümler aramaya itmişti. Onyekuru, Sekidika, Saracchi gibi hızlı oyuncuları takıma katan Galatasaray'da Onyekuru, Fatih Terim'in bir an önce faydalanmayı beklediği bir isimdi. Sıtma engeli olmasa direkt olarak formayı alacak olan Onyekuru, hazır olduğu anda ilk 11'de forma giymeye başlayacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Henry Onyekuru Kayserispor Galatasaray Nijerya Spor Haberler

500

Yorumlar (7)

MEMET33:

NERDE BİR EMEKLİ, NERDE BİR MALÜL, NERDE BİR GAZİ, NERDE BİR NİYAZİ TOPLADINIZ ARDADA GELDİMİ TAMAMDIR BEYLER, DADINDAN YİNMEYECEK.

5
6
yanıtYanıtla
İSİMSİZ:

BU ADAM GÜZEL TOPÇU, KİMLER GELDİ KİMLER GEÇTİ, BOŞ YERE PARA ALDILAR. GALATASARAYLI TARAFTARLAR Bİ NEBZE SEYİR KEYFİ ALACAK BU TOPÇUYLA

10
1
yanıtYanıtla
Kenan:

BUNU NİYE KARANTİNAYA ALMADI DEVLET AYRICA NASIL GERİ GÖNDERECEKSİNİZ ONUN HESABINI YAPIN ALIRKEN YILDIZ GİDERKEN ÇÖP

2
1
yanıtYanıtla
GESE:

Adam zaten kiralık nasıl gödereceksiniz hesabına gerek yok otomatikman gidiyor sezon sonu. Azcık bilgi sahibi olmadan boş yorum geçme la

yanıt0
yanıt0
ONUR CAN:

GALATASARAY SAMPIYON OLDUGU SON IKI SENEDE LİGİN İKİNCI YARISINDA MANTIKLI SAGLAM TRANSFER YAPARAK SAMPIYON OLUYOR BU SENEDE ONLARDAN BIRI OLABILIR FATIH TERIM FAKTÖRÜDE COK ETKİN BU KONUDA

2
1
yanıtYanıtla
Arda Turan:

Coronavirüs olmuş olamaz mı ? Çünkü belirtileri çok benzer ?

0
0
yanıtYanıtla
Fernando Muslera:

adam hasta manoco kiralık nerdeyse hiç oynamıycak

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title