Haberler

TFF Başkanı Nihat Özdemir: Futbol takımlarımızın hiçbir hakkı ziyan olmaz

Güncelleme:

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, "Futbol takımlarımızın hiçbir hakkı ziyan olmaz. Hepsi gerekli şekilde değerlendirilir ve kurullarımız o kararları verirler. Biz de federasyon yönetimi olarak bu kararları uygularız." dedi.

TFF Başkanı Nihat Özdemir, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu rövanşında Medipol Başakşehir-GMG Kırklarelispor karşılaşmasını izledi. Özdemir, maç sonunda yaptığı açıklamada, Medipol Başakşehir'i eleyerek çeyrek finale çıkan TFF 2. Lig ekibi GMG Kırklarelispor'u başarısından dolayı tebrik etti. TFF Lisans Kurulunun çalışmalarına devam ettiğini belirten Özdemir, "Kurulumuz kendi içinde bütün müracaatları değerlendiriyor. Bağımsız olarak kararlarını veriyorlar ve biz de bu kararları uyguluyoruz. Bu toplantılar seri olarak devam etmektedir." dedi.

ALİ KOÇ'A YANIT

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un dün akşam TRT Spor'da yaptığı açıklamaları değerlendirdiklerini ifade eden Özdemir, şunları kaydetti: "Netice olarak Türkiye Futbol Federasyonu 18 lig takımının bir federasyonudur, Süper Lig için söylüyorum. Türkiye'de oynanan tüm futbolun sorumlusudur. Futbol takımlarımızın hiçbir hakkı ziyan olmaz. Hepsi gerekli şekilde değerlendirilir ve kurullarımız o kararları verirler. Biz de federasyon yönetimi olarak bu kararları uygularız. O iddiaları ilgili kurullarımız zaten değerlendiriyor."

Kaynak: AA / Spor

Nihat Özdemir Başakşehir Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (27)

Aksaray üniversitesi rektörü:

FENERBAHÇE HARCAMA LİMİTİNİ ÇOK MİKTARDA AŞTI VE PUANI SİLİNECE NİHAT ANLADIN MI. NASIL ESKİŞEHİR BURSA VS. SİLİNİYORSA FB NİN DE SİLİNECEK

15
2
yanıtYanıtla
Ali koçpınar68:

Yusuf Şahin demi senin adın

yanıt4
yanıt0
YAPMA YAV!!!:

VER FENERE CEZAYI VEREBİLİYORSAN YANİ YİYORSA, ALEM ADAM! GÖRSÜN. HADİ BAKALIM. ÖNCEDEN BELİRLENMİŞ KURALLAR OYUN BAŞLAYINCA DEĞİŞMEZ. . . . . .

10
5
yanıtYanıtla
aslan parçası:

hani limiti aşanlara hiç bir fark gözetmeksizin ceza verilecekti hani kimsenin gözünün yasına bakılmayacaktı. tabi aglayan fener olunca nasıl bir kulp bulacagınızı şaşırdınız :) kıvırın bakalım daha nereye kadar döneceksiniz

8
4
yanıtYanıtla
Aleksanyan:

fenerasyon . . federasyon değil !

8
4
yanıtYanıtla
ankaralı:

azizin nihatı gaspçi şikebahçenin üyesi

9
3
yanıtYanıtla
GencAslan:

Anlaşılan Lig çok ZORLU geçecek

7
4
yanıtYanıtla
Beşiktaş ordusu:

DEVLETİ KÖPRÜ İHALESİNDE ZARARA UĞRATAN ŞAHIS ÖZDEMİR

9
0
yanıtYanıtla
Misafir:

İyide kardeş bumlara ihale verenlere ne demeli

yanıt5
yanıt0
Beşiktaş ordusu:

İHALE VEREN DE HÜKÜMET

yanıt2
yanıt0
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title