Haberler

Galatasaray, Arda Turan'ı ocak ayında transfer etmeyecek

Güncelleme:

Galatasaray'da haftalardır farklı iddiaların ortaya atıldığı Arda Turan konusuna nokta koyuldu.

Önceki gün taraftarların "Destekleriz" açıklaması yaptığı, Arda'nın da buna "Çocukluk aşkımsın" sözleriyle yanıt verdiği transfer konusunda dün toplantı yapıldı. Sarı kırmızılı kulüpte herkesin fikir ayrılığına düştüğü ve tartıştığı tecrübeli oyuncunun transferi başka bahara kaldı.

TERİM, RİZE MAÇI SONRASI NOKTAYI KOYACAK

Teknik Direktör Fatih Terim ile Başkan Mustafa Cengiz bu konu hakkında görüşme yaptı. Daha önce G.Saray'a dönüşü adına yeşil ışık yakan ve "Arda'yı sadece ben değil, G.Saray camiası ve taraftarı da istemeli' diyen tecrübeli hoca bu konuya yarınki Rize maçı sonrasında nokta koyacak.

Fatih Terim'in yarınki kupa maçı sonrasında eski öğrencisi için açıklamalara imza atarak bu konuya nokta koyması bekleniyor.

(Hürriyet)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Fatih Terim Arda Turan Haberler

Bakmadan Geçme

WhatsApp uçtan uca şifreleme nedir, neden değişir? Uçtan uca şifreleme nasıl çalışır? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? 16 Nisan baraj doluluk seviyesi yüzde kaç? Süt fiyatları ne kadar oldu 2024? Çiğ süte zam geldi mi? KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (33)

Aslan:

Arda Galatasaray a mutlaka alınmalıdır. çünkü o bir semboldür. . .

38
34
yanıtYanıtla
GALATA:

BİR SEMBOL SENSİN BİR DE O

yanıt6
yanıt1
Yeşil Bursa:

GS lı değilim koyu bir FB kıyım ama kesinlikle Arda GS da olmalı iyi bir futbolcu kolay yetişmiyor ayrıca bi kaç çapulcu yüzünden arda harcanmamalı

yanıt0
yanıt1
Yorumsuz:

kime sembol? çoluk çocuğa mı sembol? Sembol varsa Hagidir Bülent Korkmazdır Taffareldir Metin Oktaydır Hayrettindir :D muslerada adaydır ve olacaktır ama arda turan gerek disiplinsiz tavırları saçma açıklamaları ile gerek özel hayatı ile gerekse kariyerindeki saçma bir düşüş ile ve şimdi de Galatasaraya gelmek için yaptığı hareketlerle sembol olmanın yanında bile geçememiştir.

yanıt0
yanıt0
tarafsız:

Eğer haber doğru ise bunlar nasıl insanlardır. . . Anlayan anlatsın insanın yönü hergün değişir mi?

36
9
yanıtYanıtla
Humanist:

Paranın olduğu yerde her şey değişiyor maalesef.

yanıt2
yanıt0
Gs Sevdadır:

bu algıdır değişen bir şey yok Mustafa Cengiz Başkan gelmeyecek demiştir iş bitmiştir. Ha Başkan olmak isteyenler Başkan adına konuşma yapanlar birde Galatasaraydan hala nasiplenmek isteyen arkadaşların yaptığı hareketler taraftarın kafasını karıştırmaktadır maşa olmamak gerek

yanıt0
yanıt0
Kenan:

Kıvrak 6saray arda hayatının hatasını 6sarayı seçmekle yapmışsın

14
29
yanıtYanıtla
Fun of Gs belgium:

o adam gibi adamdır emre ve burak abisi gibi değildir bu camia ve yönetim en iyi kararı verecektir gönlümüz arda''dan yana

yanıt0
yanıt7
ARDA CANDIR:

ARDA CANIMIZ BİZİM O ASİL BİR GALATASARAYLI

18
15
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title