Haberler

Çaykur Rizespor maçından notlar

Fatih Terim'den rotasyonlu 11Kaptan LinnesSekidika ilk kez ilk 11'deAta SELÇUK / - Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu rövanş maçında Galatasaray kendi sahasında Çaykur Rizespor'u konuk etti.

Fatih Terim'den rotasyonlu 11

Kaptan Linnes

Sekidika ilk kez ilk 11'de

Ata SELÇUK / - Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu rövanş maçında Galatasaray kendi sahasında Çaykur Rizespor'u konuk etti. Rize'de alınan 1-1'lik skorun ardından sarı kırmızılı takımın Karadeniz temsilcisini konuk ettiği müsabaka Türk Telekom Stadyumu'nda saat 20.30'da başladı. Karşılaşmayı Atilla Karaoğlan yönetirken, bu ismin yardımcılıklarını Süleyman Özay ve Serkan Çimen üstlendi.

FATİH TERİM'DEN ROTASYONLU 11

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Çaykur Rizespor ile karşılaştıkları maçta rotasyonlu bir ilk 11 ile sahaya çıktı. Terim, kaleyi Okan Kocuk'a emanet ederken, savunma hattını Şener Özbayraklı, Ahmet Çalık, Marcao ve Linnes'ten oluşturdu. Orta sahayı Lemina, Taylan Antalyalı ve Belhanda'ya emanet eden deneyimli teknik adam, hücum hattında ise Sekidika, Ömer Bayram ve Adem Büyük'e görev verdi.

KAPTAN LINNES

Sezon başında yabancı sınırlaması nedeniyle kadronun dışında kalan ve devre arasında yeniden lisansı çıkartılan Martin Linnes, Çaykur Rizespor müsabakasında sahaya kaptan olarak çıktı. İlk Çaykur Rizespor maçında ilk 11'de sahaya çıkarak yeniden sarı kırmızılı formaya kavuşan Linnes, Çaykur Rizespor'u kupada konuk ettikleri maçta sahaya kaptan olarak çıktı.

SEKIDIKA İLK KEZ İLK 11'DE

Galatasaray'ın devre arası transfer döneminde Eskişehirspor'dan kadrosuna kattığı Jesse Sekidika, Çaykur Rizespor'a karşı oynanan rövanş maçıyla birlikte ilk kez sarı kırmızılı formayla ilk 11'de sahaya çıktı. Ligin 18'inci haftasında oynanan Yukatel Denizlispor maçında 4 dakika sahada kalan Sekidika, Çaykur Rizespor'a karşı oynanan müsabakaya ilk 11'de başladı.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Türkiye Kupası Galatasaray Fatih Terim Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title