Haberler

Son Dakika: Fatih Terim'den son dakika Arda Turan açıklaması

Güncelleme:

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda 1-1'in rövanşında Çaykur Rizespor'u Adem Büyük ve Mario Lemina'nın golleri ile 2-1 mağlup etti ve çeyrek finale yükseldi. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim maç sonunda basın toplantısında Arda Turan ile ilgili gelen bir soruya yanıt verdi.

"BU GALATASARAY'A YAKIŞAN BİR DURUM DEĞİL"

Terim, "Geçen gün Arda konusu için yönetim tarafından davet edildim. Ben düşüncelerimi söyledim. Galatasaray'da yetişen Arda'ya şans verilmeli dedim. Başkan, Abdurrahim Bey ve Yusuf Bey vardı. Aynı fikirde olmadıklarını söylediler. Bu bir fikir ayrılığı mıdır, evet fikir ayrılığıdır. Arda Turan için yaptığımız toplantıdan çıkarken bu kararın iyi yönetilmesinden yana olduğumu üzerine basarak söyledim ama ben daha eve varmadan, bir gazeteciye, birkaç gazeteciye, maalesef verilmiş. Bu Galatasaray'a yakışan bir durum değil açıkçası. Ben yönetimle arasında sorun var dedirtmemek için çok çaba harcıyorum ama bazen çaba harcadığım için de hayal kırıklığı yaşıyorum." açıklamasında bulundu.

Son Dakika: Fatih Terim'den son dakika Arda Turan açıklaması

TERİM'DEN TRANSFER MÜJDESİ

Deneyimli teknik adam, "Bir stoper istedim ama olmazsa yapacak bir şey yok. Ancak gidecek oyuncularımız olacak. Burada bir sıkıntı yok. Andone'den yana şansımızı kullandık. Bugün antrenmana çıktı. Her an biri gelebilir, biri gidebilir." diyerek taraftarlara da müjdeyi verdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fatih Terim Galatasaray Arda Turan Haberler Son Dakika

500

Yorumlar (33)

vb.:

imparatorlukta bi yere kadar. haddini bileceksin. artık kabul edeceksin. senin gücünü aşan şeylerde var. aldıramayacağın bitiklere el öptürüp ümit veremezsin. cimbom senin parmağında oynamaz. galatasaray asırlık camiadır. ülkenin en önemli en çok taraftarı olan takımlardan birisidir. kimsenin kişesel kullanım alanı veya kariyer basamak atlama alanı değil. hakeden form tutan iyi oynayan futbolcular formayı alır. gençlere kötü örnek olunamaz. herkes haketmeden bir yerlere gelmeye çalışır. vb.

20
8
yanıtYanıtla
BİR ZAMANLAR TARLABAŞINDA:

Büyük adamların yola çıkarken aldıkları kararları sizin gibi küçük adamlar sadece yolun sonunda kavrayabilir.

yanıt0
yanıt0
vb.:

sen tarlabaşından böyle mi kurtuldun da böyle örnek olacaksın gençlere. tarlabaşında büyük adam olmak isteyen ders alsın işte. tek çare çalışmak çalışmak çalışmak. ne oldum delisi olmak değil. kibir değil.

yanıt10
yanıt1
vb.:

arda barcelonaya kadar yükseldi yapacağını yaptı. gelsin yaşı dolana kadar yatsın cimbomda emekli olsun. aynı imparator gibi. imparatorda 20 yıl önce uefa kupasını kazandı. yapacağını yaptı. şimdi 20 yıldır yatıyor cimbomdan emekliliğini bekliyor. ama çalışmaya devam etseydi belkide bu 20 yıl içinde avrupadan bir kaç kupa daha getirebilirdi ama çoktan imparator olmuş. kimse uefa kupasının u sunu görmemiş. çalışmaya ne gerek var zaten paralar da geliyo.

yanıt4
yanıt2
karadavut:

ARDAYI AL BERABER GİDİN ARTIK,

11
9
yanıtYanıtla
Memleketim:

Para acliligini birak, Cakma imparator olarak sözde büyük Galatasaray''a baskan ol. O zaman Arda''yi alir tepe tepe kullanirsin. Yemez baskan olmak. Cünkü sendeki bu sömürü yapisi oldugu icin hicbirsey yapmadan oturdugun yerden yillik 22 milyon lirayi elinin tersiyle itemessin. Ac insan, cakma imparator, futboldan anlamayan futbolu sömüren yalaka insan.

10
9
yanıtYanıtla
Forza Deportivo:

Ardayı istemiyoruz anla artık

11
8
yanıtYanıtla
CIHAN CIHAN:

YAZIK KOMISYON GITTI FATIH TERIM HARBIDEN REZIL BIR INSANSIN BIRAZCIK ADAMLIGIN VARSA BIRAK GS YI TURKIYENIN YAKASINDAN DUS

12
7
yanıtYanıtla
akgün:

ardadan kurtulduğu gibi sendende kurtulsak bi iyi olacak aslında

9
8
yanıtYanıtla
metin:

seni eskisi kadar dinlemiyor yönetim o yüzden takım ilk yarı döküldü ikinci yarınında garantisi yok oynanan futbol ortada fatih hocam kendini kandırma ardayla falan olacak iş değil

9
5
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title