Haberler

Cem Yılmaz, kendi ismiyle açılan sahte hesaplara tepki gösterdi: Şu oyunu bırakın artık!

Güncelleme:

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, kendi ismiyle açılan sahte sosyal medya hesaplarına ve onu takip edenlere sert tepki gösterdi. Twitter hesabından açıklama yapan Yılmaz, "Sahte hesapta yazılanlar üzerinden devamlı şahsıma tepki gösteriliyor. Şu oyunu bırakın artık yahu!" dedi.

Karakomik 2 filmiyle gündemde olan Cem Yılmaz, sosyal medyada 34 bin takipçisi olan sahte hesaba ve onu takip edenlere tepki gösterdi. Ünlü komedyen yaptığı açıklamada, "Sahte hesapta yazılanlar üzerinden devamlı şahsıma tepki gösteriliyor. Şu oyunu bırakın artık yahu!" dedi.

"ÇOCUK GİBİ ADAMLARSINIZ VALLA"

Yılmaz Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "Sosyal medyada şu şekil bir hesap üzerinden yayın yapan kişiyi takip eden 34 bin kişi? Bunu neden yapıyor olabilir? Bu hesapta yazılanlar üzerinden devamlı şahsıma tepki gösterilmesi de cabası! Şu oyunu bırakın artık yahu! Çocuk gibi adamlarsınız valla....Ayıp. Sorsan, zaten fikrini söyleyecek hatta işi ile sanatıyla zaten kendini ifade eden adamı, kaplama / ekleme / yapıştırma çaba ile politik olaylara monte edip kendi kendine hallenmek üzerine bir şey kurmuşsunuz... Gerçekten ibretle izliyorum. Neyse bugün sıra Athena Gökhan da zaten :)" ifadelerine yer verdi.

Cem Yılmaz'dan sahte hesap tepkisi: Şu oyunu bırakın artık yahu!

Cem Yılmaz'dan sahte hesap tepkisi: Şu oyunu bırakın artık yahu!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Cem Yılmaz Twitter Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Adana Demirspor GS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (19)

MURAT TAŞKARA:

Saçma sapan filmler çekiyorsun artık...eskiden iyi işlerin vardı

21
15
yanıtYanıtla
tillolu:

hade ordan be seni izleyende senin gibi ne buluyorlarki sende seni izlemeye geliyorlar

15
8
yanıtYanıtla
AOT:

Aykü meselesi TİLLOLU . Yüce Allah her kesi aynı değerde yaratsaydı , Koyunları kimler güdecekti ! Değil mi ama ?

yanıt3
yanıt4
Vah vah:

Aot denen şahıs yıllardır güdüldüğüne göre sorduğun sorunun cevabını senin vermen lazım bu arada nöron fukaralığı çok kötü bir sey allah sana ve senin gibilete bol nöron nasip etsin

yanıt2
yanıt1
Bozkurt:

Esas oyuncu sensin Reklamci . Tavrin hareketlerin hosuma gitmiyor sen hangi millettensin!.

11
10
yanıtYanıtla
ziyaa:

Sen de bıraksan iyi olur. Pek tat vermiyorsun artık.

11
5
yanıtYanıtla
KORONAVİRÜSÜ:

SENDEN ADAM OLMAZ CEMO

11
5
yanıtYanıtla
corsa:

sende virüsssün.

yanıt2
yanıt4
VİRÜS SAVAR:

Aman yaklaşma KORONA VİRÜSÜ ! Senden ADAM olsa da , üzerimize alınacak bir değer değilsin . Adamlığın senin olsun

yanıt2
yanıt2
Feramuz:

Sinemada verdiğim paraya hiç bu kadar üzülmemiştim. . . . . goradan ileriye gidememiş gibi. . .

9
3
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title