Haberler

Ceylan karakteri, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a geri dönüyor

Güncelleme:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın merakla beklenen 154. yeni bölüm fragmanında herkesi heyecanlandıracak bir an yaşandı. Diziden geçtiğimiz sezonlarda ayrılan Sanem Çelik, Ceylan karakteriyle Meryem'in cenazesinde ortaya çıkıyor.

Oktay Kaynarca, Yunus Emre Yıldırımer, Burak Sergen ve Ozan Akbaba'nın başrollerinde oynadığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi, 5 haftalık aranın ardından 28 Ocak akşamı geri dönüyor. Uzun bir aradan sonra yeni bölüm fragmanı yayınlanan dizide bir de heyecanlandıran bir gelişme yaşanıyor.

SEVİLEN İSİM GERİ DÖNÜYOR

Son bölümde Hızır, yurt dışında olan eşi Meryem'in ölüm haberini almıştı. Yeni bölümde Çakırbeyli ailesi Meryem'i son yolculuğuna uğurluyor. Geçtiğimiz yıl diziden ayrılan Sanem Çelik yeni bölümde Ceylan karakteriyle diziye geri dönüyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 154. bölüm fragmanı yayınlandı! Ceylan diziye geri dönüyor

TUFAN CENAZEDE HIZIR'I TEHDİT EDİYOR

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölümünde eşini kaybetmenin acısını yaşayan Hızır'ın yanına gelen Tufan, "Sen artık yolun sonuna geldin Hızır. Senin için de benim için de yas bitti. Artık kim kimi vurursa" sözleriyle tehdit ediyor. Hızır ise Tufan'a "Ölmekten korktuğumuz bir yola çıksaydık eğer sonumuz burası olmazdı" diyerek karşılık veriyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 154. bölüm fragmanı yayınlandı! Ceylan diziye geri dönüyor

İLYAS GELEN İŞ TEKLİFİNİ AÇIKLIYOR

Öte yandan ise İlyas, Hızır'a kendilerine gelen bir teklifi açıklıyor. İlyas'ın "İran derin devletinin yıl verdiği adamlar. Bizim onlar için silah ve mühimmat üretmemizi istiyorlar. Eğer biz anlaşma yapmazsak Tufan yapacak" sözleri dikkat çekiyor.

EŞKIYA HÜKÜMDAR OLMAZ'IN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 24 Aralık Salı akşamı ekrana gelen 153. son bölümünde herkesi derinden yaralayan anlar yaşandı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a 3. sezon sonunda veda eden Meryem rolündeki Deniz Çakır'ın diziye geri dönüp dönmediği merak konusu olmuştu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 154. bölüm fragmanı yayınlandı! Ceylan diziye geri dönüyor

Havaalanında Türkiye'ye geri dönen oğlu Ömer'i karşılayan Hızır, Meryem Çakırbeyli'nin öldüğünü öğrendi. Meryem Çakırbeyli'den gelen acı haber Çakırbeyli ailesini yıktı. Ömer annesinin dün sabah vefat ettiğini söyledi. Meryem'in tabutu ise uçaktan indirildi. Hızır ve Çakırbeyli ailesi aldıkları acı haberle gözyaşlarına boğuldu. EDHO'da Hızır'ın oğlu Ömer rolünü oynayan Can Bartu Aslan, yeniden diziye döndü. Deniz Çakır'ın ise EDHO'ya yeniden geri dönmeyeceği ise kesinleşmiş oldu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sanem Çelik Meryem Haberler

500

Yorumlar (14)

ziyaa:

Bırakın dizi izlemeyi de, birazcık kitap okuyun la, ufkunuz açılsın. . . Ne anlıyorsunuz şu saçma sapan dizilerden, Allah aşkına?

5
2
yanıtYanıtla
BEYAAAAAAAAAAAA,,,:

OKU DA NEREYE KADAR OKUİ, , , ALİM Mİ OLACAĞIZ BE CANCAĞZIM GARİ,

yanıt2
yanıt2
ŞEYMA SUBAŞI:

1 ay oldu diziyi unutduk bu kadar aramı verilir ayıpp be ne tatimiş bu

6
0
yanıtYanıtla
ŞEYMA SUBAŞI:

izlemem daha artık sizi seyircisini düşünmiyen bir yapımcıyı ben neden düşüneyim ayıp 4 haftadır dizi yayınlanmıyor tatik yapıyor beyefendiler hanımefendiler unutmayın bu halk olmazsa sizler bir hiçsiniz bu kadar egolu olmayın

5
0
yanıtYanıtla
Kadıköy:

Fenerbahçemizin maçı vardı gençler. O yüzden ara verdik. Dünyanın en büyük kulübünün maçı vardı. Dizi bu hafta da yok. Bizim halı saha maçı var onu canlı vericekler

0
3
yanıtYanıtla
MERVE:

bu gidişle meryem dirilip gelirse şaşırmayız dizi boyut atladı.

3
0
yanıtYanıtla
NE ÖNEMİ VAR:

EDHO BİTTİ BUNLARIN DÜŞMANLARI ÖLDÜR ÖLDÜR BİTMİYOR. . . . RAMO VAR ŞİMDİ,

2
0
yanıtYanıtla
Leon BUUREN:

YILBAŞI ARAYA GİRDİ DİYE UZATTIKÇA UZATTILAR, ONLAR BU KADAR NAZ''A ÇEKERLERSE KENDİLERİNİ HİÇ KUSURA BAKMASINLAR SONUNDA ÖLÜM YOK NASIL OLSA BİZDE EDHO''YU BOYKOT EDERİZ. İZLENME ORANLARI BİRAZ DÜŞSÜN İNŞALLAH AKILLARI BAŞLARINA GELİR UMARIM. ONUN YERİNE RAMO VAR ONU SEYREDECEĞİZ.

2
0
yanıtYanıtla
Orhan Ozcelik:

Millete eziyet etmekten baska bi sey deyil durmadan tatile girer bu dizi artik insanin izleyesi kalmiyor saygilarimla

2
0
yanıtYanıtla
OKANNN:

HERKES ELEŞTİRİYOR ARTIK İZLEMEYECEĞİM DİYE EVET HAKLISINIZ ARA UZUN SÜRDÜ AMA İZLENECEK BAŞKA DİZİMİ VAR RAMO DİYORSUNUZ MAHALLE SERSERİLERİ GİBİ SAVAŞIP DURUYORLAR BİRDE EDHO YA BAK DÜNYADAKİ GELİŞMELERİ ELE ALIYORLAR İRAN ABD SAVAŞI VS.

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title