Haberler

Lemina, G.Saray yönetimine mesaj gönderdi: Burada kalmak istiyorum

Güncelleme:

Galatasaray'ın bu sezon parlayan isimlerinden olan Mario Lemina, sarı-kırmızılı takımda kalmak istediğini yönetime iletti. Galatasaraylı idareciler, bonservisini elinde bulunduran Southampton ile pazarlıklara başlayacak.

Galatasaray'ın sezon başında İngiltere Premier Lig ekibi Southampton'dan kiraladığı Mario Lemina'dan yönetime mesaj var.

Son dönemdeki performansı ile dikkat çeken ve taraftarın sevgilisi haline gelen 26 yaşındaki Gabonlu futbolcu görüştüğü sarı-kırmızılı idarecilere, "İstanbul'da çok mutluyum. Burada adeta yeniden doğdum. Kendimi uzun süreden sonra iyi hissediyorum. Sizden tek isteğim bonservisimi almanız. Burada uzun yıllar kalmak ve bu kulübün tarihinde bir yer edinmek istiyorum" ifadelerini kullandığı öğrenildi.

SATIN ALMA OPSİYONU 16 MİLYON EURO

Sezon başında 1 milyon euroya kiralanan Lemina'nın satınalma opsiyonu ise 16 milyon euro. Sarı-kırmızılı yetkililerin, İngiliz kulübü ile sıkı bir pazarlığa gireceği ve 8 milyon euro üzerinden pazarlıklara başlayacağı öğrenildi. Önümüzdeki günlerde Southampton kulübü idarecileri ile masaya oturacak olan yönetim performansından memnun olduğu Lemina'nın işini yaza bırakmak istemiyor. Tecrübeli futbolcu, teknik kadronun sahadaki pozitif futbolu nedeniyle memnun olduğu isimlerin en başında geliyor.

TERİM'İN GÖZÜNE GİRDİ

Gabonlu futbolcu Mario Lemina, Süper Lig, UEFA Şampiyonlar Ligi ve Türkiye Kupası'nda toplam 18 maçta şans buldu. Orta sahadaki başarılı performansıyla Teknik Direktör Fatih Terim'in gözüne girmeyi başardı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500

Yorumlar (9)

Ali yilmaz:

Satin alma fiyata 16 milyoncukmus Aclikta nefesi kokan GS icin parami verin gitsin

0
21
yanıtYanıtla
DELİ SAVAŞ:

SEN KAÇ PARA ALIYORSUNDA KONUŞUYORSUN ASGARİ ÜCRETLİ PARAN KADAR KONUŞ ONDFAKİ KARAKTER sende varmı

yanıt13
yanıt0
EMRE:

SEN NASIL Bİ KRALSIN BEEE. SENİ ALMAK FARZ OLDU YİĞİDİM

12
0
yanıtYanıtla
Tuncay20:

İmkan Varsa Kesinlikle Alınmalı uyum süreci ve biraz daha rahatladığında leminayı kimse tutamaz. .

12
0
yanıtYanıtla
duran tekerlek:

lemina kalitedir. almamız lazım.

9
0
yanıtYanıtla
ANALİST:

Adam adeta takımın orta saha yükünü tek başına sırtlanıyor, bundan bir tane daha olsa GS orta sahası aşılamaz.

8
0
yanıtYanıtla
çakıcı:

leminanın yanında bıde fernando olaydıya :((

7
0
yanıtYanıtla
DORTMUNDLU TEYZE:

Ne alaka? Bunun yanına rövaşata yapabilen biri lazım çocuğum

yanıt0
yanıt0
Galayasaraylı:

Lemina yakında Messi olur

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title