Haberler

Başkan Altay: Ereğli'de Yatırımlarımız Hız Kesmedi

Güncelleme:

Başkan Altay, Ereğli ziyaretine geçtiğimiz aylarda çıkan yangında zarar gören bisküvi fabrikasını ziyaret ederek başladı.

Yangın hakkında fabrika sahibi Abdurrahman Zade'den bilgi alan Başkan Altay, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Ardından Rüstem Paşa Kervansarayındaki Büyükşehir Belediyesi Millet Kırathaanesini ziyaret ederek, kıraathanedeki vatandaşlarla sohbet eden Başkan Altay, esnaf ziyaretlerinde de bulunarak Ereğli esnafına hayırlı işler diledi.

GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞIYORUZ

Daha sonra AK Parti İlçe Teşkilatı'nda partililerle görüşen Başkan Altay, bugüne kadar Ereğli'ye Büyükşehir Belediyesi olarak 170 milyon liranın üzerinde yatırım gerçekleştirdiklerini, yatırımların hız kesmeden devam edeceğini belirterek, özellikle alt yapı konusunda bütün ihtiyaçlarını çözme konusunda ciddi bir çalışma yürüttüklerini dile getirdi.

2020 yılı yatırım programında Ereğli'ye yapacakları yatırımlar hakkında bilgi veren Başkan Altay, "Biz herkesin belediye başkanıyız. Rozetimizi çıkarıp herkese hizmet ediyoruz. Ereğli çok daha güzel şeyler hak ediyor. Şuna emin olabilirsiniz. Büyükşehir olarak her konuda hizmet açığını kapatmak için gece gündüz demeden çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Zübeyir Dursun da Ereğli'ye gösterdiği ilgi ve hassasiyetinden dolayı Başkan Altay'a teşekkür etti.

BAŞKAN ALTAY MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Başkan Altay daha sonra Büyükşehir Belediyesi tarafından il genelindeki muhtarlara yönelik verilen ilk yardım ve deprem eğitimi programında Ereğli, Karapınar, Emirgazi ve Halkapınar muhtarlarıyla bir araya geldi.

Elazığ depremi ile Van'da çığ faciasında hayatını kaybedenler için Allah'tan rahmet dileyerek konuşmasına başlayan Başkan Altay, "Eğitimlerle yapmaya çalıştığımız şey bir bilinç oluşturmak. Belediye başkanları şehrin, muhtarlar da mahallelerinin şehr'ül eminleridir. Onun için arkadaşlarımız afetlerle ilgili ilk yardımla ilgili bilgilendirme yapıyor. Allah korusun afet anında yapılacak müdahaleler hayat kurtarıyor. Umuyorum ki, bu eğitimler faydalı olur. Bu eğitimlerin bir amacı da bir araya gelerek istişare etmek. Muhtarlarımızla belediyelerimiz arasında iletişimi güçlendirmek" dedi.

EN BÜYÜK DESTEKÇİMİZ MUHTARLARIMIZ

Başkan Altay, konuşmasına şu sözlerle devam etti: "Vatandaşlarımız bize güvenerek oy verdi. Sayın Cumhurbaşkanımız güvenerek bizi aday gösterdi. Bizim de görevimiz Konya'ya hizmet etmek. Bu konuda da en büyük destekçilerimiz muhtarlarımız. Sizlerle de istişare etmeyi önemsiyoruz. Desteğinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum."

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ereğli Altay Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Gönül Dağı 135. bölüm izle! Gönül Dağı yeni bölüm izle! Gönül Dağı son bölüm neler oldu? Manchester City-Chelsea maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Manchester City-Chelsea maçı şifresiz mi? Samsunspor-Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Samsunspor-Adana Demirspor maçı şifresiz mi? İstanbulspor kaçıncı kümede? İstanbulspor küme düştü mü? Hasan Can Kaya ameliyat mı oldu? Hasan Can Kaya'nın sağlık durumu nedir? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 20 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Resmi Gazete bugün (20 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title