Haberler

Erzurum'da yaz ve kış çalışmaları bir arada

Güncelleme:

Erzurum Büyükşehir Belediyesine bağlı ekiplerden bazıları şehir merkezi ve güney ilçelerde karla mücadele ederken, diğer ekipler ise kuzey ilçelerde gölet, sulama kanalı ve yol yapım çalışmaları yürütüyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, yaz ve kış mesailerinin bir arada yapıldığı bildirildi.

Kent merkezi ile doğu ve güneydeki ilçelerde karla mücadele çalışmalarının aktarıldığı açıklamada, aynı anda Oltu, Olur ve Şenkaya ilçelerinin bulunduğu kuzey kısımlara yeni gölet, yol ve sulama kanallarının kazandırıldığı belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum için kaybedecek bir günlerinin olmadığını kaydetti.

Erzurum'un sahip olduğu iklim koşulları sebebiyle kış aylarının yerel hizmetler açısından durağan geçtiği bir kent olduğuna değinen Sekmen, "Kış denilince tabii akıllara ilk gelen karla mücadele oluyor. Biz bu manada şehrimizin ihtiyaç duyduğu çalışmaları elbette yapıyoruz ancak Erzurum'un kış mevsiminin ortasında bile birbirinden farklı iklim özelliklerine sahip olduğunu da gözden kaçırmıyoruz. Yani şehrin bir tarafında karla mücadele ederken, diğer tarafında da alt ve üstyapı çalışmalarını rahatlıkla yürütebiliyoruz." ifadelerini kullandı.

Sekmen, kentte iki gün önce yoğun kar yağışının etkili olduğunu hatırlatarak, şunları kaydetti:

"Ekiplerimiz gerek merkezde ve gerekse ilçelerimizde çok yoğun bir karla mücadele çalışması yürütüyor. Kış mevsiminde olmamıza rağmen ekiplerimiz şu anda Oltu ilçemize bağlı Ünlükaya'da gölet inşa ediyor. Yine kırsal hizmet birimlerimiz Şenkaya Paşalı'da sulama kanalı çalışması yürütmekle beraber, bir başka ekibimiz de Olur ilçemize bağlı Şalpazarı bölgesinde yeni yollar yapıyor. Yani bizim hizmet anlayışımızda zaman ve mevsim mefhumu yok. Ekiplerimiz yaz ve kış mesaisini aynı anda yapıyor."

Kaynak: AA / Güncel

Erzurum Şenkaya Oltu Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

IC ENTERRA kaç lot verir? IC ENTERRA halka arz kaç lot düşer? Katılımcıya göre IC ENTERRA lot hesabı! HAVA DURUMU I Cumartesi günü hava nasıl? İstanbul, Ankara, İzmir hava nasıl olacak? Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title