Haberler

Adana Demirspor, Bursaspor deplasmanından 3 puanla ayrılmak istiyor

Güncelleme:

Adana Demirspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, TFF 1. Lig'in 22. haftasında, deplasmanda yapacakları Bursaspor maçında galibiyet hedeflediklerini söyledi.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, TFF 1. Lig'in 22. haftasında, deplasmanda yapacakları Bursaspor maçında galibiyet hedeflediklerini söyledi.

Tütüneker, Bursaspor maçının hazırlıklarını sürdürdükleri kulüp tesislerinde, antrenman öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen hafta derbide Adanaspor'u 4-1 mağlup ettiklerini anımsattı.

Güzel bir galibiyet aldıklarını belirten Tütüneker, hem oyuncularına hem de taraftara teşekkür etti.

Tütüneker, her hafta önemli bir maça çıktıklarını vurgulayarak, şöyle konuştu:

"Bu hafta Bursa'ya gidiyoruz. Bursaspor'a karşı galip gelmek için maça çıkacağız. İyi oyunumuzu devam ettirmek istiyoruz. Hangi şartta olursa olsun sahada yüzde yüz konsantrasyonla bulunmamız lazım. Biz de o şekilde Bursa'da olacağız. Maçlara tek tek bakıyoruz. Bursaspor maçını öyle veya böyle 3 puanla tamamlamak istiyoruz. İyi oyunumuzla, girdiğimiz bu kadar pozisyonla Bursaspor maçından da iyi şeyler çıkmasını umuyorum."

"Oyuna sonradan giren oyuncularımız takıma katkı veriyor"

Uğur Tütüneker, yeni transferlerinin takıma katkısına değinerek "Oyuna sonradan giren oyuncularımız takıma katkı veriyor. Sonuçta burada 24 futbolcu var. Herkesin konsantrasyonunu vermesi lazım. Çocuklarımızın hepsi de bunu yapıyor ve onlardan çok memnunum. Antrenmanlarda da iyi oyunlar çıkıyor." ifadelerini kullandı.

Tütüneker, ofansif bir takım olduklarını, seyir zevki yüksek maçlar oynadıklarını da sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Spor

Adana Demirspor Uğur Tütüneker Bursaspor Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title