Haberler

Ordu'da ÖNEM Projesi 3. Dönem Değerlendirme Toplantısı

Güncelleme:

Ünye'de Özel Nedenlerin Engelleriyle Mücadele (ÖNEM) Projesi kapsamında 3. dönem değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Ünye'de Özel Nedenlerin Engelleriyle Mücadele (ÖNEM) Projesi kapsamında 3. dönem değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Ordu Valisi Seddar Yavuz'un himayesinde yürütülen Özel Nedenlerin Engelleriyle Mücadele (ÖNEM) Projesi kapsamında 2019-2020 eğitim öğretim yılı değerlendirme toplantısı Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı salonunda Kaymakam Ümit Hüseyin Güney başkanlığında gerçekleşti.

Kaymakamı Güney, eğitimin sadece öğretmen-öğrenci arasında kurulmuş bir ilişki olmadığını söyledi.

Eğitimin toplumun tamamını ilgilendiren bir konu olduğunu belirten Güney, şunları söyledi:

"Eğitim öğretim sadece Milli Eğitim Bakanlığı'nın uhdesinde ve sorumluluğunda olan bir faaliyet değildir. Eğitim toplumu ilgilendiren, mesafe alınması hedeflerin gerçekleştirilmesi için toplumun tüm kesimlerinin ortak çabası, işbirliği ve gayretiyle hedeflere ulaşılması gereken bir faaliyettir. Bu anlamda Milli Eğitim Bakanlığının temel eğitim stratejisinde 'değerler eğitimi' artık en az akademik başarı kadar önem taşımaktadır. Yine kültürel, sanatsal, sportif, sosyal faaliyetlerde aynı şekilde önem taşımaktadır."

Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ise, "Kaymakamımızın başkanlığında, şehrin dinamikleri ve STK'larıyla bu şehirde dezavantajlı olan riskli guruplara, sevgi ve şefkat yoksunu olan çocuklarımıza daha fazla katkı sunabiliriz diye bir araya geldik. Hepimiz üzerimize düşen görevi yerine getirme gayreti içerisinde olacağız." dedi.

Programa Ünye Cumhuriyet Başsavcısı Melih Aladağ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, daire amirleri, spor kulüpleri katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Ordu Ünye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı? 27 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 27 Nisan burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title