Haberler

Beyoğlu'nda midye ısmarlama tartışması cinayetle sonuçlandı

Güncelleme:

Beyoğlu'nda iki grup arasında çıkan midye ısmarlama kavgasında 1 kişi silahla vurularak öldürüldü. Olaya ilişkin gözaltına alınan 5 kişiden 3'ü adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken 2'si tutuklandı. Olay anı güvenlik kamerasına yansıdı.

İstanbul Beyoğlu'ndan geçtiğimiz günlerde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Beyoğlu'nda iki grup arasında çıkan midye ısmarlama tartışmasında kan aktı.

"MİDYE ISMARLAYALIM" TEKLİFİNE "SİZ KİM OLUYORSUNUZ" TEPKİSİ KAVGA ÇIKARTTI

Olay, 10 gün önce Meşrutiyet Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, 30 yaşındaki Umut T. ve iki arkadaşı, sokakta midye yerken, aynı midyeciye gelen 5 kişilik gruba "size midyeleri biz ısmarlayalım" teklifinde bulundular. Teklife "Siz kim oluyorsunuz da bize midye ısmarlayacaksınız" diyerek tepki gösteren grup ile Umut T.'nin aralarında bulunduğu grup arasından tartışma çıktı.

TARTIŞMA BÜYÜDÜ SİLAHLAR KONUŞTU

Tartışma kısa sürede tekme tokatlı kavgaya dönüştü. Kavga sırasında silahını çeken A.D, Umut T.'yi vurdu. Hastaneye kaldırılan Umut T. 3 gün sonra hayatını kaybetti. Olay sonrası harekete geçen polis ekipleri, kavgaya karıştığı tespit edilen 5 kişiyi gözaltına aldı. Polis merkezindeki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan Umut T.'yi öldürdüğü tespit edilen A.D ve ona yardım ettiği belirtilen Y.M. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer 3 kişi de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Beyoğlu'nda midye ısmarlama tartışması cinayetle sonuçlandı

OLAY ANI KAMERADA

Olay anı güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde iki grup arasında çıkan kavga, Umut T.'nin vurulması, çevredekilerin kaçışması ve bazı kişilerin Umut T.'nin vurulmasıyla yardıma koşmaları yer aldı.

Beyoğlu'nda midye ısmarlama tartışması cinayetle sonuçlandı

Beyoğlu'nda midye ısmarlama tartışması cinayetle sonuçlandı

Beyoğlu'nda midye ısmarlama tartışması cinayetle sonuçlandı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Beyoğlu kavga Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (86)

BOATENG:

ALIN SIZE ÇUKUR, KURTLAR VADİSİ YAPIN YAPIN İZLETİN. . SONRA ÜLKEDE BÖYLE KENDİNİ MAFYA ZANNEDEN CAHİL BÖCEK GİBİ YARATIKLAR TÜRESİN DAĞ BAŞI SANKİ NE KADAR RAHAT SİLAH TAŞIMAK ADAM VURMAK

63
4
yanıtYanıtla
ağnemordale:

yasak elma gibi dizilerde de ahlaksızlığı yüceltin

yanıt43
yanıt4
Sneijder:

Dizi izlemekle insan mafya olmaz, zaten olacagi vardir, terbiye ve ahlak gibi mesnetlerden nasibini alamamistirda ondan. Ben de izledim Kurtlar Vadisini bastan Sona ama mafya vari veya Artist hareketlerim yoktur cok sükür.

yanıt0
yanıt1
Amacıniz:

O AN orda teşekkür ederim duyarlılığınız icin demek varken neden siz kimsiniz vs kelimeler kulaniliyor? Abi biz insanligimizi unutmuşuz.. Allah c.c. bizi yolundan şaşırmasın

47
3
yanıtYanıtla
huri:

siz öyle diyorsunuzda söyleme şekillerinede bakmak lazım alaycı tavırla söylemediklerini nerden biliyorsunuz

yanıt14
yanıt5
Arzu:

Memlekette herkez kabadayi!! Pisikolojik rahatsiz dolu heryer

47
1
yanıtYanıtla
Ertuğrul Osman:

Ne kadar doğru.

yanıt14
yanıt1
kıs kıs gülmek buna denir:

ayakların baş başların ayak olduğu toplum bu olur bunu siz hakettiniz dövünmeyin he bu arada bunlar iyi günleriniz kıs kıs gülüorum size bu arada

yanıt0
yanıt2
ODA KAÇTI GERÇİ:

ülkenin yarısı sedat peker

yanıt12
yanıt0
Bekçi Murtaza:

Millet kafayı yemiş

42
1
yanıtYanıtla
Tüm 86 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title