Haberler

9 yaşındaki kız çocuğunu taciz ettiği iddia edilen şüpheli linç edilmek istendi

Güncelleme:

Kağıthane Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde 9 yaşındaki çocuğun tacize uğradığı iddiası mahalleliyi sokağa döktü. Taciz şüphelisi mahalleli tarafından linç edilmek istendi.

KÜÇÜK KIZ DURUMU ANNESİNE ANLATTI MAHALLE KARIŞTI

Olay, dün akşam saatlerinde Kağıthane Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Etibank Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, cadde üzerindeki bir pastanede çalışan şahıs, hemen yan taraftaki bina arasında 9 yaşındaki kız çocuğunu taciz ettiği iddia edildi. Küçük kızın durumu annesine anlatması üzerine olayı duyan mahalleli, şahsı tekme ve yumruklarla darp etti.

POLİS, ŞÜPHELİYİ KALABALIĞIN ELİNDEN ZOR ALDI

Ortalığın karıştığı olayda, linç girişimine uğrayan şahıs polis ekipleri tarafından güçlükle araca bindirildi. Gözaltına alınan G.K., emniyete götürüldü. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Kağıthane 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
500

Yorumlar (15)

BÜYÜK HASAN:

belki ortada bilinmeden atılan bir iftira vardır neden anlamadan dinlemeden dalıyorsunuz arkadaş

11
7
yanıtYanıtla
ULTRASLAN 45:

9 yaşındaki çocuk ne anlar iftiradan yalandan. siz ve sizin gibi zihniyetli insanlar olduköa bu ülkede daha çoookkk kadınlarımızı kızlarımızı taciz ederler.

yanıt4
yanıt1
nur selin:

ordamıydınız yada o adam gibi misiniz de savunuyor sunuz

yanıt9
yanıt4
UY:

HASAN SEN MALMISIN

yanıt1
yanıt1
KÜBRA:

BAKIN BİR ÇOCUK BU TÜR KONULARDA 10 YAŞINA KADAR YALAN SÖYLEMEYİ AKIL EDEMEZ. . YANİ ÇOCUĞUNUZA İNANIN. . BENİM ÇOCUĞUM KÜÇÜKSE VE BANA BU TÜR BİRŞEY SÖYLESE ONA KESİNLİKLE İNANIRIM. . ÇOCUK NERDEN BİLSİN BU TÜR YALANLAR OLAYLARI. . LÜTFEN BÖYLE DÜŞÜNÜN VE ÇOCUKLARA İNANIN

15
2
yanıtYanıtla
geri dönüş:

Kübra hanım olay şöyle de olabilir çocuğun ailesinden birilerinin taciz yaptıgı iddia edilen kişiyle problemi olur ve iftira atıp linç ettirmek isterler her ihtimali değerlendirmek lazım körü körü ne halk alevleniyor belki suçsuz arkadaşım yani bu kadar basitmi

yanıt1
yanıt2
KUZEYİN UŞAĞI:

ırz düşmanı alçağı idam edin idam. . .

12
2
yanıtYanıtla
df:

adaleti halk saglar

8
0
yanıtYanıtla
öööjjööö:

burası hindistan değil millet cezayı mahkeme verir. . .

2
5
yanıtYanıtla
Hakan Gülle:

birine gıcık oldunuz diyelim. , taciz etti diyin, bi velvele verin kenara çekilin millet nasılsa dinlemeden adamı dövüyor

5
2
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title