Haberler

Kadir, ağabeyinden üniversiteye hazırlık kitaplarını istemiş

Güncelleme:

Konya'da sevgilisini döven Özgür Duran'a engel olmak isterken ölümüne sebep olan Kadir, cezaevinde ailesiyle görüştü. Kadir'in ağabeyi, "Olaydan sonra üniversiteye hazırlık kitaplarını istemişti. Görüşmede ise Dostoyevski'nin 'Suç ve Ceza' adlı kitabını götürdüm" ifadelerini kullandı.

Tıp fakültesinde okumak için üniversite sınavlarına hazırlanan Kadir Şeker, iddiaya göre, 5 Şubat Çarşamba akşamı, tramvaydan inip evine giderken Özgür Duran'ın, Ayşe D'yi dövdüğünü gördü. Duran'a engel olmak istedi. Ancak çıkan arbedede Kadir'in cebinden çıkardığı bıçak Duran'ın kalbine saplandı. Özgür Duran hayatını kaybederken, Kadir Şeker, 'kasten adam öldürme' suçundan tutuklandı.

KADİR, AİLESİYLE GÖRÜŞTÜ

Kadir Şeker, geçen salı günü cezaevinde ailesiyle görüştü. Görüşmeye katılan ağabeyi Hidayet Fatih Şeker, görüşmenin yarım saat kadar sürdüğünü belirtti. Görüşmelerin ilk dakikalarında herkesin ağzında kelimelerin düğümlendiğini belirten Hidayet Fatih Şeker, şunları söyledi:

"Açık görüş olarak Kadir ile konuşma şansımız oldu. Sanırım ayda bir defa açık görüş hakkı var. Görüşmenin ilk dakikalarında hiç kimsenin ağzından bir kelime çıkmadı. Duygusal bir andı. Sonra konuşup sohbet ettik. Annem ve babam duygulandı. Yarım saat kadar sürdü. Kardeşim yorgun ve bitkin bir haldeydi."

"ÜNİVERSİTEYE HAZIRLIK KİTAPLARINI İSTEDİ"

Şeker sözlerine, "Olaydan sonra üniversiteye hazırlık kitaplarını istemişti. Görüşmede ise Dostoyevski'nin 'Suç ve Ceza' adlı kitabını götürdüm. Kardeşim hala olayın şokunda olduğu için üzgün görünüyordu. Bu konuyla ilgili bizde bir şey sormadık, kendisi de anlatmak istemedi" şeklinde devam etti.

KATİL DENİLMESİ ÜZMÜŞ

Kendisi için 'katil' kelimesinin kullanılmasından üzgündü duyduğunu dile getirdiğini ifade eden Şeker, "Sosyal medyada ve ana akım medyada destek gördüğünü, Cumhurbaşkanı'nın da açıklama yaptığını ilettik. Bu durumun ona moral verdiğini gördüm. Ayrılırken daha morali düzeldi. Yanımıza geldiğinde çökmüş bir haldeydi." diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Fatih Şeker kadir şeker 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (59)

Mehmed:

Doğru, kahramansın ya! Bir cana kıydın, daha farkinda değilsin galiba?

18
88
yanıtYanıtla
yorumcu:

19 suctan sabikasi olan can degil canavardir. Kadir bugune kac suctan sabikali?

yanıt14
yanıt6
Biri:

Mehmed kardeşim onu pohpohlayan bir dizi geri zekâlının gazına gelip kendini dünyayı kurtaran adam zannediyor şimdilik. Ancak birkaç gün sonra havası söner. İşte o zaman anlar anyayı konyayı.

yanıt2
yanıt3
Arif:

Öldürülen adam sevgilisi ile tartışıyor, hakli veya haksız bilemeyiz, bizide ilgilendirmez. Ancak kadını kurtardı şeklinde yapılan destekler acaba orantı sözünün ne anlama geldiğini biliyor mu? Adam kadını öldürmek mi üzereydi? Elinde telefonu varken çok mu zordu polisi aramak? 183 ü aramak? Olaya elindeki bıçakla müdahil ol, kavgaya tutuş ve adamı bir şekilde öldür. Bu kahramanlık mı şimdi? Bir insan öldü, her ne olursa olsun bir can. Çocuk kahraman mı oldu şimdi? Adalet kişiye göre uygulanamaz

31
57
yanıtYanıtla
aaa:

adamda kesici delici veya ateşli bir silah yok. kadını öldüreceğine dair bir belirti yok. kadını dövüyorsa cezası ölüm değil. bıçağı taşımak zaten başlı başına bir suç ve direkt olarak kalbine saplıyorsun. bıçağı savursa kesik olsa anlarım , kaba etine veya karnına saplasan anlarım. kalbine demek kasıtlı öldürmek demektir. cezanı çekersin inşallah

10
35
yanıtYanıtla
ZX:

ADAMDA BIÇAK VARMIŞ KADİR ŞEKERDE GÜYA MEYVE İÇİN ALMIŞ MEDYANIN DEDİĞİ BÖYLE

yanıt4
yanıt4
YORUMC:

YUMRUKLARLA DAYAK ATARAK İNSAN ÖLMÜYOR DEMİ CAHİL CAHİL KONUŞMAYIN YA KENDİ ANNENİZ OLSA ORDA Kİ ÇILDIRIRSINIZ DEDİĞİNİZİ KULAĞINIZ DUYSUN İLK ÖNCE

yanıt0
yanıt0
emine şentürk:

yavrucuğum da katil siması felan yok, allah kazdan beladan herkesi korusun, hakkın da hayırlısı olur işallaH, PIRLAN DA GİBİ ÇOCUK, allaha emanet.

28
9
yanıtYanıtla
ZX:

YANINDA MEYVE BIÇAĞI MI TAŞIR O YAŞTAKİ YAVRUCAĞIN

yanıt6
yanıt13
yorumcu:

ZXb Bu devirde insan yaninda her seyi tasir. Adim basi manyak dolu.

yanıt2
yanıt1
Tüm 59 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title