Haberler

Adıyaman'da 14 Şubat'ta nikah yoğunluğu

ADIYAMAN'da, 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle evlenmek isteyen çiftler nikah dairesini doldurdu.

ADIYAMAN'da, 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle evlenmek isteyen çiftler nikah dairesini doldurdu.

Kentte, 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle evlenmek isteyen çiftler nikah dairesine başvuru yaparak özel günü değerlendirmek istediler. Adıyaman Belediyesi Evlendirme Memuru Ahmet Tamer, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde başvuruda bulunanların nikahlarını kıydı.

Nikah salonunda düzenlenen törenle dünya evine giren damat Ender Çakmak, "Çok mutluyuz, heyecanlıyız. 14 Şubat'ta resmi nikahımızı kıydık. Bilerek bugünü seçtik eşimi çok seviyorum onu da belirtmek istiyorum. 14 Şubat'ta hem nikahımız oldu hem de ben bugün evlilik teklifinde bulundum. O da ayrı bir güzellik oldu bizim için" dedi.

Gelin adayı Esma Parlak ise "Özellikle ben seçtim bu tarihi 14 Şubat olsun dedim. Güzel bir gün sevgililerin bu günlerde evlenmesini tavsiye ediyorum. Onun için çok mutluyuz" şeklinde konuştu.

'3-4 AY ÖNCE BAŞVURDULAR'

Çiftlerin 3-4 ay önce başvuruda bulunduklarını belirten Ahmet Tamer, "Adıyaman'da 14 Şubat tarihinde başvuru yapan çiftlerimizin çoğuna yardımcı olduk. Çiftlerimiz yaklaşık 3-4 ay öncesinden gelip 14 Şubat tarihine nikah günü almak istediler. Normal günlere oranla çok daha yüksek bir sayı ile nikah kıyıyoruz. Kış günlerinde en fazla 2 veya 3 nikah olurken, bugün biraz daha fazla rakamla 11 nikah kıyacağız" dedi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sevgililer Günü Ahmet Tamer Adıyaman Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title