Haberler

O Ses Türkiye Eyüp Sultan Aylar kimdir? Eyüp Sultan Aylar nereli, kaç yaşında?

Güncelleme:

O Ses Türkiye yarışmasında Hadise'nin takımında performans sergileyen Eyüp Sultan Aylar, Ege Üniversitesi konservatuvar mezunudur. Doğuştan görme engellidir ve küçük yaştan bu yana da müzikle ilgileniyor. Eyüp Sultan Aylar hayatı...

Eyüp Sultan Aylar, Aynalar şarkısıyla O Ses Türkiye yarışmasına katıldı. Seda Sayan ve Murat Boz'un takımlarından isimlerle yaptığı düellodan başarı ile çıktı. Aylar, TRT Müzik'te ekrana gelen Engelsiz Sahne'de şarkılar seslendirdi.

EYÜP SULTAN AYLAR KİMDİR?

Doğuştan görme engeline sahip olan Aylar, 5 yaşından itibaren müzikle ilgileniyor. Eyüp Sultan Aylar, 1989 yılında Kars'da dünyaya geldi. Evli olan yarışmacı, O Ses Türkiye'ye İstanbul'dan katılıyor. Ege Üniversitesi konservatuvar mezunudur ve O Ses Türkiye'ye Hadise'nin takımında devam ediyor.

O Ses Türkiye Eyüp Sultan Aylar kimdir? Eyüp Sultan Aylar nereli, kaç yaşında?

Eyüp Sultan Aylar, "Aynalar" şarkısıyla O Ses Türkiye yarışmasına katılarak tüm jüri üyelerini döndürmeyi başardı. Finale kadar yükselen başarılı yarışmacı, Sonraki turda Altay Ali Erim ile düello yaptı ve düellonun kazananı Aylar oldu. Düellolarda Seda Sayan'ın takımından Zeliha Kendirci ile karşılaşarak üst tura çıktı. Sonraki düelloda ise Murta Boz'un takımından Şehriban Duman'ı mağlup etti.

Eyüp Sultan Aylar, TRT müzik'te yayınlanan ve Metin Özülkü'nün sunduğu "Engelsiz Sahne" adlı programa katıldı. Bağlama, ney, org ve kaval çalabilen Aylar, Taksim metrosunda şarkılar seslendirmeye devam ediyor.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Ege Üniversitesi O Ses Türkiye Eyüp Sultan Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title