Haberler

Çıplak halde cesedi bulunan İranlı cinayetinde 6 kişi yakalandı

BÜYÜKÇEKMECE'de bir viyadük altında çıplak halde cesedi bulunan İran uyruklu Taher Banai Sahahwerdi cinayetiyle ilgili 4'ü İranlı 6 kişi gözaltına alındı.

BÜYÜKÇEKMECE'de bir viyadük altında çıplak halde cesedi bulunan İran uyruklu Taher Banai Sahahwerdi cinayetiyle ilgili 4'ü İranlı 6 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin evinde yapılan aramada öldürülen kişiye ait cep telefonu, kol saati ile zorla imzalatıldığı düşünülen 200 bin lira değerinde bir senet bulundu. Şüphelilerin Shahwerdi'yi kaçırdıklarını, dövdüklerini ve çıplak halde viyadük altında terk ettiklerini kabul ederken öldürmediklerini söylediği öğrenildi.

SOKAK HAYVANLARINA YEM VEREN BELEDİYE GÖREVLİLERİ BULDU

Büyükçekmece, Karaağaç mahallesinde TEM otoyolu üzerinden geçtiği Beylikçayır viyadüğünün altında sokak hayvanlarına yemek vermek için gelen Belediye görevlileri çıplak kanlar içinde bir ceset görerek polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri yaptıkları incelemede çıplak haldeki erkek cesedinin bıçaklanarak öldürdüğünü belirledi. Çevrede yapılan aramada ölen kişiye ait olduğu düşünülen bazı eşyaların etrafa saçıldığı görüldü.

ELBİSELERDEKİ İKİ İP UCU CİNAYETİN ÇÖZÜLMESİNİ SAĞLADI

Asayiş şube müdürlüğü ekipleri olayı çözmek için harekete geçerlerken, bulunan elbiselerden çıkan bir siteye ait elektronik kapı açma kartı ile SİM kartı sökülmüş pin ve puk numaralarının bulunduğu bir kart cinayetin aydınlatılmasını sağladı. Polis bu ip uçlarını değerlendirerek ölen kişinin İran uyruklu İsviçre vatandaşlığı da bulunan Taher Banai Shahwerdi(44) olduğunu tespit etti. Asayiş şube müdürlüğüne bağlı dedektifler Taher Banai Shahwerdi'nin öldürüldüğü gün Maslak'ta iki ayrı otomobille gelen bazı kişilerle buluştuğunu tespit etti. Burada gelen kişilerin otomobiline binen Shahwerdi'nin önce Avcılar'a gittiği daha sonra ortadan kaybolduğu tespit edildi.

ŞÜPHELİLER GÖZALTINA ALINDI

Polis içinde şüpheli olduğunu değerlendirilen otomobillerin plakasını belirleyerek kısa süre içinde Mahdı N., Ali Asgari R. Akile A., Aytuğ D., Saeıd G., Ahmet S. ile Ahmet S.'yi gözaltına aldı. Bu kişilerin evlerinde yapılan aramada öldürülen Taher Banai Shahwerdi'ye ait cep telefonu, ve kol saati çıktı. Ayrıca Taher Banai Shahwerdi'ye zorla imzalatıldığı değerlendirilen 200 bin liralık bir senette bulundu.

ŞÜPHELİLERİN TACİZ İDDİASI

Gayrettepe'de bulunan Asayiş Şube Müdürlüğüne getirilen şüpheliler olayla ilgili sorgulandı. Şüpheliler mağdurun Akile A.'ya cep telefonu mesajı atarak taciz ettiğini bu konuyu konuşmak için buluştuklarında onu kaçırdıklarını darp ettiklerini, üzerindeki elbiseleri alarak çıplak bir halde viyadük altında terk ettiklerini kabul ederlerken "Ama onu biz öldürmedik" dedikleri öğrenildi. Şüphelilerin evlerinde bulunan 200 bin liralık senet konusunda ise bir açıklama yapamadıkları öğrenildi. Poliste işlemleri tamamlanan şüpheliler adliye sevk edildiler


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Büyükçekmece İran Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title