Haberler

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank'ın ziyaretleri

Güncelleme:

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Trabzon'da ziyaretlerde bulundu.

Bakan Varank, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odasını (TTSO) ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Hacısalihoğlu ve beraberindekilerle bir süre sohbet eden Varank, Hacısalihoğlu'ndan Trabzon'daki projeler hakkında bilgi aldı.

Hacısalihoğlu, Varank'a ziyaretin anısına gümüş telkariden yapılmış gemi hediye etti.

Bakan Varank'a Vali ismail Ustaoğlu, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta ve Bahar Ayvazoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, AK Parti İl Başkanı Haydar Revi ile bazı ilçe belediye başkanları ile diğer ilgililer eşlik etti.

Varank, daha sonra AK Parti İl Başkanlığını ziyaret ederek, İl Başkanı Revi ve partililerle buluştu.

Burada ziyaretçi defterini imzalayan Varank, kentteki temaslarının verimli geçtiğini söyledi.

Bakan Varank'a, burada, üzerinde adının yazılı olduğu Ofspor forması ile çeşitli hediyeler takdim edildi.

Varank, Trabzon Büyükşehir Belediyesinin tarihi hizmet binasına da giderek, Büyükşehir Belediye Başkanı Zorluoğlu ile bir süre görüştü.

Zorluoğlu, ziyaretin anısına Bakan Varank'a Sürmene bıçağı hediye etti.

Caddedeki esnaf ve vatandaşlarla da bir süre sohbet eden Varank, hayırlı işler temennisinde bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Varank AK Parti Trabzon Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title