Haberler

Fenerbahçe Beko, Solgar Vitamin Türkiye Kupası'nın sahibi oldu

Güncelleme:

Solgar Vitamin Erkekler Türkiye Kupası final müsabakasında Fenerbahçe Beko, Darüşşafaka Tekfen'i 74-71 mağlup ederek kupanın sahibi oldu.

Solgar Vitamin Erkekler Türkiye Kupası'nı finalde Darüşşafaka Tekfen'i 74-71 yenen Fenerbahçe Beko kazandı. Birinci periyoda Fenerbahçe Beko sert savunma yaparak başladı. Hücumda Darüşşafaka Tekfen, pota altında Hamilton ile sayı üretti. Periyodun bitimine 2 dakika 30 saniye kala yeşil-siyahlılar beraberliği yakaladı: 11-11. Fenerbahçe Beko, hızlı hücumlarda dış atışlarından yararlanamasa da kazandığı fauller sonucunda ilk periyodu 13-11 önde tamamladı.İkinci periyot karşılıklı sayılarla başladı. Darüşşafaka Tekfen, 3 sayı çizgisinin gerisinden bulduğu sayılarla 22-21 öne geçti. Fenerbahçe Beko savunmada rakibinin organize olmasını engelledi ve hızlı hücumlarla Kalinic ve de Colo'dan bulduğu sayılarla skoru 29-22'ye getirdi. Darüşşafaka Tekfen, Erkan Veyseloğlu ve Hamilton ile bulduğu 8 sayıyla devreye 30-30 beraberlikle gitti.

Fenerbahçe Beko, Solgar Vitamin Türkiye Kupası'nın sahibi oldu

MÜCADELE HEYECAN FIRTINASI ŞEKLİNDE GEÇTİ

Üçüncü periyoda hızlı başlayan taraf Fenerbahçe Beko oldu. Üst üste bulduğu sayılarla sarı-lacivertliler farkı 8 sayıya çıkardı: 42-34. Pota altında Hamilton'la sayılar üreten Darüşşafaka Tekfen, periyodun bitimine 2 dakika 44 saniye kala 43-42 öne geçti. Kalan sürede iyi savunma yapan yeşil-siyahlılar 3.periyodu 48-47 önde tamamladı. Karşılıklı sayılarla başlayan dördüncü periyotta pota altında Hamilton ile sayı üreten Darüşşafaka Tekfen'e karşı Datome'nin 3'lükleri ile Fenerbahçe sayı farkının artmasını önledi: 61-61. Maçın bitimine 20 saniye kala Fenerbahçe Beko 70-66 öne geçti. Çekişmeli geçen periyotta Fenerbahçe Beko'da Sloukas faul atışlarında hata yapmadı ve mücadeleyi sarı lacivertliler 74-71 kazandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Tekfen İnşaat ve Tesisat A.Ş Türkiye Kupası Malcolm Thomas Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500

Yorumlar (5)

beyinüs:

daçka o kadar çok serbest atış kaçırdı ki. . . haketti. . . tebrikler fb. .

9
1
yanıtYanıtla
Rüştü YAVUZ:

Mağlubiyette Hakem hatalarına sığınanlara kızarım, kızarımda madem maçı Fenere vermeye mecburdunuz (Vermeseniz sizinde hakemliğiniz biterdi onu da biliyorum) neden son dakikaya kadar beklediniz. Son 52 saniyeyi 66 defa seyredin 1666 kez tövbe edin. Günahınız affolmaz. Televizyoncular bile Vesely''nin pozisyonunu arka arka göstermeye yemedi. Final Maçı bu kayıtlara geçti, yani literatüre girdiniz ADİL bir MHK gelirse birgün hakem eğitimlerinde gösterilirsiniz

1
4
yanıtYanıtla
Adınızı Yazınf:

Anadolu Efes finale çıkamamış mı? Ergin Ataman çıldırmıştır.

3
1
yanıtYanıtla
Rüştü YAVUZ:

Bu Haberle İlgili YMağlubiyette Hakem hatalarına sığınanlara kızarım, kızarımda madem maçı Fenere vermeye mecburdunuz (Vermeseniz sizinde hakemliğiniz biterdi onu da biliyorum) neden son dakikaya kadar beklediniz. Son 52 saniyeyi 66 defa seyredin 1666 kez tövbe edin. Günahınız affolmaz. Televizyoncular bile Vesely''nin pozisyonunu arka arka göstermeye yemedi. Final Maçı bu kayıtlara geçti, yani literatüre girdiniz ADİL bir MHK gelirse birgün hakem eğitimlerinde gösterilirsinizorumunuzu Yazın

1
2
yanıtYanıtla
aaa:

Güzel mücadeleydi kazananı tebrik ediyoruz. . .

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title