Haberler

Son dakika: Cizre'de kaymakamlık binasının 5'inci katından aşağı atlayan vatandaş hayatını kaybetti

Güncelleme:

Son dakika: Cizre'de yüzde 76 zihinsel ve işitme engeli bulunan bir kişi kaymakamlık binasının 5'inci katından aşağı atlayarak intihar etti. Valilik, şahsın hayatını kaybettiğini duyurdu.

Cizre'de Nezir Kılıç isimli bir vatandaş, kaymakamlık binasının 5'inci katından atlayarak intihar etti. Şırnak Valiliği'nden yapılan açıklamada yüzde 76 zihinsel ve işitme engeli bulunan şahsın hayatını kaybettiği belirtildi.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Valilikten yapılan açıklamada, "17.02.2020 tarihinde Nezir Kılıç isimli 46 yaşında, %76 zihinsel ve işitme engelli vatandaşımız geldiği Cizre Kaymakamlık binasının 4.katındaki koridor penceresinde intihar girişiminde bulunduğu fark edilir edilmez Cizre Kaymakamı Davut Sinanoğlu başta olmak üzere orada bulunan personel tarafından ikna girişiminde bulunulmuş ancak tüm çabalara rağmen şahıs kendini aşağıya bırakarak intihar etmiş olup kaldırıldığı Cizre Devlet Hastanesinde yapılan tüm tıbbi müdahalelere rağmen vefat etmiştir. Nezir Kılıç isimli vatandaşımızın epilepsi hastalığının olduğu ve daha önce de muhtelif zamanlarda 3 defa intihar girişimlerinde bulunduğu,yapılan müdahalelerle kurtarıldığı tespit edilmiştir. Evli ve 4 çocuk babasıNezir Kılıç'a Cizre Kaymakamlığımız Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı tarafından belli aralıklarla düzenli olarak yardım yapıldığı anlaşılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." ifadeleri kullanıldı.

Son dakika: Cizre'de kaymakamlık binasının 5'inci katından aşağı atlayan vatandaş hayatını kaybetti

HATAY'DA BİR VATANDAŞ KENDİNİ YAKMIŞTI

Türkiye'de intihar vakalarının sayısı son günlerde artış gösterdi. Geçtiğimiz günlerde Hatay'da valilik binası önünde kendisini yakan Adem Yarıcı, "Çocuklarım aç, iş istiyorum" diyerek feryat etmişti. Yarıcı, 7 Şubat günü meydana gelen olayda kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmişti.

BİR ÖRNEK DE KONYA'DAN

Konya'da da 2 çocuk babası bir kamyon şoförü, kamyon garajında kendisini aracına asarak intihar etti. İki çocuk babası Mevlüt Çankaya'nın maddi sıkıntılar yaşadığı öne sürüldü.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Konya Nakliyeciler Odası Başkanı Ahmet Şen, "Nakliyeci arkadaşımızın bankalara ve çevresine borcu bulunuyordu. Ayrıca eşi ile de araları bozuktu. Borcundan ve ailevi sıkıntılarından dolayı intihar ettiğini düşünüyoruz" dedi.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Haberler Son Dakika

500

Yorumlar (110)

Bilen:

Hiç birimiz ayağımızı yorganımıza göre uzatmıyoruz. 2000tl alanında 5000tl alanında 10 000 tl alanında borcu var. Herkes bankadan kredi çekmiş . Herkesin altında arabası var. Arabası olan arabasını yeniliyor evi olan evini yeniliyor. Tam bir doyumsuzluk devri yaşanıyor. İsraf boyumuzu aşmış. Eğer insanlar ekonomik sıkıntıdan intihar etse hepimizin kendisini öldürmesi lazım.

25
22
yanıtYanıtla
Bİ HALT BİLDİĞİN YOK:

adam sosyal yardımdan destek alıyo be ne saçmalıyon sen mal, bu adam 10 bin tl alıyo zannediyorsun galiba git bi bak bakalım sosyal destek neymiş kaç kuruş veriyolarmış insanların eline, yalakalık kanınıza işlemiş sizin kanı bozuk herifler

yanıt10
yanıt4
DELİDİR AMA!:

Dur şu sarayları yapalım , daha sonra yorgana göre uzatırız . Ha birde , kanalı açtık mı ööööfff keyfimize diyecek yok . İşte o zaman başımız göğe erecek

yanıt9
yanıt4
İnsan Oğlu:

Bir mal sensin adam yorum yapmış . 2000 tl alanda demiş. . İki Doğru söylemiş etrafıma baktığımda bu gerçeği bende görüyorum . Üç israf almış başını gidiyor sigaraya ve cep telefonuna verilen parlar ve gereksiz yapılan harcamalar bile yeter. Toplum olarak tasarrufu unuttuk.

yanıt5
yanıt3
Cemalccc:

Bi süre 30 sene öncesi gibi yaşayalım, asgari ücret alan kişi bile para biriktirmeye başlar . AVM’lerde mağazadan giymek yerine pazardan almalı , deneme kabini de kamyonetin kasası. Muz almak lüks, internet telefon vs masraf yok. Bebek bezi diye bişey yok , araba yok. Her yere dolmuş otobüs. Dışarda yemek lüks. Ayda 1 tavuk alınır . O da canlı . Evde kesilir yenirse... kimse maddi sıkıntı çekmez .un alıp ekmeği evde yapacan, salçayı turşuyu da

19
18
yanıtYanıtla
lol:

tebrikler tüm ülkeler 50-100 yıl sonrasını, ileriyi hedeflerken siz uzay çağına atlamışsınız. . Alkışlıyorum

yanıt3
yanıt7
xxx:

Bu akıl doğada yetişiyor mu? gidip bizde alalım

yanıt4
yanıt7
????????:

akıl dağıtılırken marsta mıydın????

yanıt5
yanıt6
Gurbetci:

Afferim iste bu. Zaten cahilsiniz, 30 sene geriye gitseniz en azindan biraz beyin hucreleriniz calismis olur. Zaten senin gibiler yuzunden bu ulke geri geri gidiyor. Birde ccc yazmis, hakiki milliyetci olan onun bunun usagi olmaz.

yanıt3
yanıt2
Abc:

Haklı adam kızmayın.

yanıt2
yanıt1
Tüm 110 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title