Haberler

"Bu çocuklar benden mi?" diye sorduğu eşini boğazını keserek öldürdü

Güncelleme:

Düzce'nin Cumayeri ilçesinde çocuklarının kendinden olmadığını düşünen adam, "Bu çocuklar benden mi?" diye sorduğu eşini, boğazını kesip sırtından bıçaklayarak öldürdü.

Düzce'nin Cumayeri ilçesinde Ziya Pirdal (28), evde bilinmeyen nedenle tartıştığı eşi Özlem Pirdal'ı (25) bıçaklayarak, öldürdü. Olay sonrası kaçan Ziya Pirdal, polis ekiplerince yakalanıp gözaltına alındı. İfadesinin ardından savcılığa sevk edilen Pirdal'ın, "Dün akşam 23.00 sıralarında eve geldim. Eşim ve çocuklarım uyuyordu. Eşimi uyandırdım. 'Çocuklar benden mi?' dedim. 'Çocuklar senden' dedi. Darp ettim. Bu sırada çocuklar uyandı. Mutfaktan bıçağı alıp, önce boğazını kestim daha sonra bıçakladım" dediği öğrenildi.

ÖNCE DARP ETTİ SONRA ÖLDÜRDÜ

Olay, saat 03.30 sıralarında, Cumayeri'ndeki apartman dairesinde meydana geldi. Marangozluk yapan Ziya Pirdal, dün akşam 23.00 sıralarında eve geldi. Eşi Özlem Pirdal'ı uyandırdı önce darp etti daha sonra da bıçaklayarak öldürdü. Olaydan sonra kaçan Ziya Pirdal, Cumayeri Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı.

"BU ÇOCUKLAR BENDEN Mİ DEDİM DAHA SONRA ÖLDÜRDÜM"

İki çocuğunun annesi eşi Özlem Pirdal'ı öldüren Ziya Pirdal ifadesinde, "Özlem'le 2014 yılında severek evlendim. Bu evliliğimizden 2 çocuğumuz oldu. Her aile de olduğu gibi ufak tefek tartışmalarımız oldu. Özlem çocuklara bakardı, ev hanımıydı. Öğle saatlerinde iş yerime gittim. Akşam ise 23.00 sıralarında eve geldim. Eşim ve çocuklarım aynı yatakta uyuyorlardı. Eşimi uyandırdım. Beni aldattığından şüpheleniyordum. Bu nedenle çocukların benden olup olmadığını sordum. Bana 'Hayır öyle bir şey yok. Çocuklar senden" dedi.

"ÖNCE BOĞAZINI KESTİM SONRA SIRTINDAN BIÇAKLADIM"

Bunun üzerine eşini darp etmeye başladığını anlatan Pirdal, "Çocuklar uyandı. Mutfağa gittim. Ekmek bıçağını aldım ve çocuklarımın yanında önce boğazını kestim daha sonra da sırtından bıçakladım. Bıçağı da sırtında bıraktım. Daha sonra da çocuklarımı alıp evden çıktım. Eşimi öldürdüğüm için pişman değilim. Çocukların benden olmadığını düşünüyorum" dedi.

İfadesinin ardından Ziya Pirdal savcılığa sevk edildi. 2 çocuğu ise Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü görevlilerine teslim edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Cumayeri 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi?
500

Yorumlar (135)

The Psikolog:

Bi psikolojik vaka daha, Devlet bu soruna acilen el atmalı. Nasıl ki evlenmeden önce kan testi yapılıyor kan uyuşmazlığı var mı diye, psikolojik sıkıntıları olan biriyle evlenmeden önce de devlet uyarmalı, adayın bu şekilde bir rahatsızlığı var, sonuçları bu olabilir. Kabul ediyor musun diye?

275
9
yanıtYanıtla
The Sosyolog:

Size katılıyorum. Ayrıca ülkedeki tüm sorunlarla ilgili, özellikle ''insan ölümü'' barındıran, sosyolojik araştırmalar yapılmalı, bu araştırmalar üzerinden çalışmalar yapılarak çözüm yolları üretilmelidir.

yanıt54
yanıt1
MSTFylmz:

Size katılıyorum ve çocuk bakabilir ehliyeti mutlaka alınmalı. . her isteyen çocuk yapmamalı. . belli bi kriterleri olmalı. . arabayı ehliyetsiz kullanmak yasak ama istediğin zaman çocuk yapmak serbest. . sonuç ? olan çocuklara oluyor. .

yanıt46
yanıt5
İNSAN:

Neden son zamanlarda bu gibi olaylar çoğalıyor bunları sorgulamamız lazım çözüm bulamazsak bu gibi olaylar çoğalarak devam edecek ve habercilere iş çıkacak bizde altına yorum yazmaya devam edeceğiz . . . . . BİR SORUN VAR . . . . . . ÇÖZÜM BULMAYA ÇALIŞMALIYIZ. . . . . . . . . . . !!!!!

yanıt51
yanıt4
sosyolog:

her aileye bir sosyolog verilmeli. Psikoloğun üzerindeki yük hafiflemeli. Her aileye bir sosyolog bağlanmalı (aile hekimi gibi) önce sosyal problemler çözülmeli ki psikolojik destek etki etsin.

yanıt11
yanıt1
THE iMAMiNGOLOG:

Her ev varlik fonuna verilmeli, her eve bir imam verilmeli, Psikolog ve sosyologlarin yükleri hafiflemeli. Sosyal problemler cözüldükten sonra psikolojik destek de fayda etmedigi zaman, dua edilerek Allah''tan yardim dilenmeli, o da fayda etmediginde hazir imam da oradayken taze taze cenaze namazi kilinarak mevlüdü de okunmali. . . Sonuncusu daha pratik, zira 2 is ayni anda yapilabilir. . .

yanıt4
yanıt0
ADALETÇİ:

Toplumu paranoyak yapan birtakım medya yayınlarının ( dizi ve programlar gibi) kaçınılmaz sonuçları bu olaylar.

47
3
yanıtYanıtla
Birisi:

Dizi izleyip de esini öldüren birisine medya yasagi getirmek gerek. TV de gördügünü gercek sananlar var ise bu ülke coktan cökmüstür.

yanıt4
yanıt0
herşeyimiz bozuk:

dna testi yapın çocuklar kocadan çıkarsa adamı asın başkasından çıkarsa adamı salın.

31
19
yanıtYanıtla
dış ses:

kafa ne kadar güzel ya . o zaman gıcık olduğumuz ne varsa öldürelim ?

yanıt7
yanıt1
Tüm 135 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title