Haberler

KOZMETİK ÜRÜNÜ YÜKLÜ KAMYONU ÇALAN ŞÜPHELİLERİ JANDARMA YAKALADI

İSTANBUL İl Jandarma Komutanlığı ekipleri içinde piyasa değeri 400 bin lira olan kozmetik malzemesi yüklü kamyoneti çalan şüphelileri ve şüphelilerle iş birliği yapan kamyon şoförünü yakaladı.

İSTANBUL İl Jandarma Komutanlığı ekipleri içinde piyasa değeri 400 bin lira olan kozmetik malzemesi yüklü  kamyoneti çalan şüphelileri ve şüphelilerle iş birliği yapan kamyon şoförünü yakaladı. Kozmetik malzemeleri firmaya teslim edilirken, aralarında kamyon şoförünün de olduğu 4 kişi tutuklandı.

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri ünlü bir kozmetik firmasına ait malzemeleri taşıyan aracın Kuzey Marmara Otoyolu Çiftalan mevkiinde bulunan dinlenme tesisinden çalındığı bilgisini aldı. Ekipler olay yerindeki ve çevredeki güvenlik kameralarını inceledi. Yapılan incelemede çalınan araç Göktürk mevkiinde içi boşaltılmış ve terk edilmiş halde bulundu.

Çalınan aracın şoförü U.G.'nin çelişkili ifadelerinden şüphelenen Jandarma ekipleri olayla ilgili daha kapsamlı araştırma yaptı. Tek tek incelenen yüzlerce kamera görüntüsü ve yapılan araştırmalar sonucunda araç şoförü U.G. ve arkadaşı M.Z.'nin hırsızlık olayını birlikte planladıkları ortaya çıktı. U.G.'nin mola vereceği dinlenme tesisini arkadaşına bildirdiği, aracın anahtarını üzerinde bırakarak tesise girdiği, hırsızlık olayının gerçekleşmesinin ardından da Jandarma ekiplerine haber vererek aracının çalındığını ihbar ettiği ortaya çıktı.

BAŞKA BİR KAMYONA YÜKLENMİŞ

Gözaltına alınan U.G. ve M.Z.'nin ifadeleri ve elde edilen bilgiler doğrultusunda çalınan araçtaki malzemelerin başka bir kamyona yüklenerek, Kocaeli ili Darıca mevkiinde bulunan bir depoya indirildiği belirlendi.

Söz konusu adreste arama yapan ekipler; malzemelerin Y.A. ve C.Ç. isimli şüpheliler tarafından Jandarma ekiplerine yakalanmamak için ikinci kez başka bir depoya götürüldüğünü anladı.

PİYASA DEĞERİ 400 BİN TL

Yine güvenlik kamera görüntülerinin detaylı incelenmesinin ardından Y.A. ve C,Ç.'nin çalıntı malları önce Tuzla'ya getirdiği, burada başka bir araca yükleyerek Ümraniye'ye götürdüğü, Ümraniye'de tekrar başka bir araca yükleyerek Küçükyalı'da bulunan ve 2. el eşya satan bir firmanın deposuna indirdikleri tespit edildi.  Şüpheliler, yakalanmamak için sürekli adres ve araç değiştirdi ancak Jandarma ekiplerinden kaçamadı. Küçükyalı'daki depoya baskın düzenleyen ekipler hırsızları yakaladı. Depoda yapılan aramalarda; kozmetik firmasına ait malların tamamı ele geçirildi. Piyasa değeri 400 bin TL olan malzemeler firmaya teslim edilirken, yakalanan 4 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Görüntü Dökümü:

----------------------

(JANDARMA KAMERASI)

Güvenlik kamerası görüntüleri

Ele geçirilenlerin görüntüsü

Şüphelilerin görüntüsü


- İstanbul
Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı İstanbul Jandarma Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title