Haberler

"Engelsiz Mikrofon Radyo Ödülleri" yarışması başladı

Bağcılar Belediyesi tarafından Türkiye'nin en iyi radyo ve radyocularının belirlendiği "Engelsiz Mikrofon Radyo Ödülleri" yarışmasının ikincisi düzenlenecek.

Bağcılar Belediyesi tarafından Türkiye'nin en iyi radyo ve radyocularının belirlendiği "Engelsiz Mikrofon Radyo Ödülleri" yarışmasının ikincisi düzenlenecek.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, başarılı radyoları, radyo programları ve programcılarını ödüllendirmek amacıyla düzenlenecek yarışmanın tanıtımı, Bağcılar Belediyesi Feyzullah Kıyıklık Engelliler Sarayı'nda yapıldı.

Engelli radyocu Fatma Şahin ve engelli milli sporcuların da katıldığı tanıtımda konuşan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, radyocuların toplum nezdinde önemli bir görev üstlendiklerini belirterek, "Biz zannediyoruz ki teknoloji geliştikçe insanlar bazı şeylerden uzaklaşıyor. Bazı şeyler tam aksine çok daha kıymete biniyor. Telefon veya televizyon radyoyu öldürebildi mi? Öldüremedi, öldüremez. Çünkü onun hem yeri farklı hem de ulaşım noktasında çok rahat iletişim kurulabilen bir araç. Televizyon ekranında mimiklerinizle, hareketlerinizle kendinizi beğendirebilirsiniz ama radyoda ekran arkasında kendini beğendirmek de ayrı bir maharet." ifadelerini kullandı.

Katılımcılar, 25 kategoride ödülün verileceği yarışmada, 21 Şubat'a kadar "engelsizmikrofon.org" internet sitesi üzerinden oy kullanabilecek. Engelliler ise 22-23 Şubat tarihlerinde Bağcılar Belediyesi Feyzullah Kıyıklık Engelliler Sarayı'nda kurulacak şeffaf sandıklarda rehber öğretmenler eşliğinde oy verebilecek.

Oylama sonucunda "En İyi Radyo" ve "En İyi Radyocu" başta olmak üzere 25 kategoride başarılı olan isimlere ödülleri 26 Şubat'ta verilecek.

Kaynak: AA / Güncel

Bağcılar Belediyesi Bağcılar Türkiye Radyo Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title