Haberler

İtfaiye canla başla müdahale ederken, vatandaşlar film izler gibi izledi

Güncelleme:

İstanbul Kadıköy'de 9 katlı binanın 2. katında çıkan yangın, itfaiyenin zamanında müdahalesi ile büyümeden söndürüldü. İtfaiyenin çalışması sırasında bina önündeki sokakta toplanan vatandaşlar, yangını cep telefonlarıyla görüntüleyerek film gibi izledi.

Kadıköy'de 9 katlı binanın 2 . katında çıkan yangın itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesi büyümeden söndürüldü. Sokakta toplananlar itifaye ekiplerinin çalışmalarını film gibi izlerken, bazıları cep telefonlarıyla görüntüledi.

Yangın, saat 15.00 sıralarında Feneryolu mahallesi Kuyubaşı sokakta meydana geldi. 9 katlı binanın 2. katından yükselen dumanları gören vatandaşlar, itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi. Yangın korku ve paniğe neden olurken, binada yaşayanlar kendilerini dışarı attı. İhbar üzerine olay yerine gelen Kadıköy ve Erenköy itfaiye ekipleri, kısa sürede müdahale ederek yangını kontrol altına aldı.

İtfaiye canla başla müdahale ederken, vatandaşlar film izler gibi izledi

FİLM GİBİ İZLEDİLER

Binanın üst katında kalan 2 kişi, itfaiyenin duman tahliyesi sonrasında binadan çıkabildi. İtfaiyenin çalışması sırasında bina önündeki sokakta toplanan vatandaşlar, yangını cep telefonlarıyla görüntüleyerek, film gibi izledi. Bir bina sakini "Göz gözü görmüyordu içerde. Panik de oldu, hemen dışarı çıktık" dedi.

Yangında ölen ya da yaralanan olmazken, binada hasar meydana geldi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kadıköy İtfaiye Haberler

500

Yorumlar (29)

kuzgun leşe:

aziz nesin yüzde 60 ı aptal dediğinde siz hakaret sandınız. aslında iltifat etmişti. yüzde 90 nı aptal

13
1
yanıtYanıtla
hımhım:

sen de bunun farkında olduğunu iddia eden 10luk kısımdaysan tamam. 90 ı aptal değil gerizekalı kalan 10 u aptal

yanıt1
yanıt0
Ad:

Yok Yok gerçekten yüzde 60 aptal yüzde 40 da sapık

yanıt0
yanıt2
J:

BIRGUN ONLARIN BASINADA GELIR VE BASKALARI DA KAMARAYLA CEKER INSALLAH

5
2
yanıtYanıtla
alp:

sizin o cep telefonlarınız yerin dibine girsin.

6
1
yanıtYanıtla
DERBEDER:

BU YANGIN ERZURUM DA OLSAYDI O BİNA KOMPLE YANMIŞTI ERZURUM İTFAİYESİNİN BÜYÜK YANGINI SÖNDÜRE BİLDİĞİ HALEN GÖRÜLMEMİŞ HATTA SAĞINI SOLUNU AÇIYORKİ HAVA ALIP DAHA İYİ YANSIN.

5
1
yanıtYanıtla
DAMAT FERİT:

Öndeki beyinsiz kız kesin tiktok''a atmiştır onu.

6
0
yanıtYanıtla
vatandaş:

hayır ne yapsalardı tulumbadan su mu çeksinler işinin uzmanı insanlar var zaten yardım edıp kendılerını mı yaksalardı ya da elleri cebinde mı ızlesınler hiç mi bakmasınlar sanki her gun olan bir şey gibi normal mi karşılasalardı neyin peşindesiniz

5
1
yanıtYanıtla
Murat:

Simdide bu moda olsa şu cep telefonlari.allah nasil biliyorsa öyle yapsin

5
1
yanıtYanıtla
thecrow:

insanlık moda olsa daha iyi olur kardeşim

yanıt0
yanıt0
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title