Haberler

Kamyonet kasasındaki jenaratörün yanması cep telefonuyla kaydedildi

Güncelleme:

Sakarya'da bir kamyonetin kasasında alev alan jenaratör, aracı kullanılamaz hale getirdi.

Sakarya'da bir kamyonetin kasasında alev alan jenaratör, aracı kullanılamaz hale getirdi.

Alınan bilgiye göre, Pamukova ilçesi Karapınar Mahallesinde Muharrem Y. idaresindeki 06 BID 743 plakalı Yüksek Hızlı Tren hattı bakım aracının kasasında bulunan mobil jeneratör henüz belirlenemeyen bir nedenle alev aldı.

Alevlerin bir anda büyümesi üzerine çevredeki vatandaşların müdahale ettiği yangını kontrol altına alınamaması üzerine şoför Muharrem Y, aracı mahalle dışına çıkardı.

Yaklaşık bir kilometre uzaklaştırılan kamyonetin kasasındaki jenaratör yolda düştü.

Burada itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülen yangında araç kullanılamaz hale geldi.

Yangın bir vatandaş tarafından cep telefonuyla saniye saniye kaydedildi.

Görüntülerde, mahalle içinde yanan araca vatandaşların müdahale etmesi, söndürülemesi üzerine şoför Muharrem Y'nin aracı götürmesi ve yolda jenaratörün düşmesi yer alıyor.

Kaynak: AA / Güncel

Cep Telefonu Sakarya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim? Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title