Haberler

Berk Oktay, fotoğraflarını ifşaladığını iddia ettiği eşinden boşandı

Güncelleme:

Berk Oktay, müstehcen görüntülerini yaydığını iddia ettiği eşi Merve Şarapçıoğlu'ndan Kartal Anadolu Adliyesi'nde görülen dava sonrası boşandı.

Geçtiğimiz yıl magazin gündemine bomba gibi düşen Berk Oktay'ın çıplak fotoğrafları olay yaratmıştı. Berk Oktay, fotoğrafları yayan kişinin boşanma aşamasında olduğu eşi Merve Şarapçıoğlu'nun olduğunu iddia etmişti. İkili arasında kriz çıkaran çıplak fotoğrafların ifşası mahkemeye taşınmış, çift uzlaşmak istememişti. Uzun süredir devam eden dava son buldu ve çift ayrıldı.

Berk Oktay, fotoğraflarını ifşaladığını iddia ettiği eşinden boşandı

FOTOĞRAF DAVASI SÜRÜYOR

Merve Şarapçıoğlu ve Berk Oktay arasında süren çıplak fotoğraf davası henüz bir netliğe kavuşmadı. Son olarak, geçtiğimiz aylarda görülen davada Merve Şarapçıoğlu, boşandığı Berk Okay'ın suçlamalarını reddetti.

Merve Şarapçıoğlu, mahkemede, "Hiçbir zaman şöhret peşinde koşmadım. Magazinden uzak durmuş biri olarak kendimi ve ailemi küçük düşürmem söz konusu olamaz" diyerek suçalamaları reddetti. Berk Oktay ise inkar eden Şarapçıoğlu hakkında kesin konuştu.

Berk Oktay, fotoğraflarını ifşaladığını iddia ettiği eşinden boşandı

"MERVE HANIMIN YAPTIĞINA EMİNİM"

Oktay, "Kesinlikle suçu Merve Hanım'ın işlediğine eminim. Boşanmak isteyince kariyerim bitirilmek istendi. Şikayetiçiyim" dedi. Berk Oktay'ın suçlamaları karşısında Merve Şarapçıoğlu, kendi uygunsuz fotoğraflarının da ifşa edildiğini söyleyerek suçlamaları reddetti.

Berk Oktay, fotoğraflarını ifşaladığını iddia ettiği eşinden boşandı

"TOPLUMA REZİL OLDUM"

Merve Şarapçıoğlu'nun tüm inkarlarına rağmen Berk Oktay, ''Ben topluma rezil oldum. İşimden olma tehlikesiyle karşı karşıya kaldım. Kesinlikle suçu Merve Hanım'ın işlediğine eminim. Boşanmak isteyince kariyerim bitirilmek istendi. Umarım en ağır cezayı alır" diyerek net konuştu.

NE OLMUŞTU?

Oyuncu Berk Oktay ve avukat eşi Merve Şarapçıoğlu, geçtiğimiz yıl mahkemelik olmuştu. Eşinin uygunsuz görüntülerini sosyal medyada yayınladığı iddiası üzerine Merve Oktay hakkında savcılık, "Özel hayata ilişin görüntü ve sesleri ifşa etmek" suçundan 6 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenledi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

merve şarapçıoğlu Berk Oktay Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (9)

Gül:

ismi üstünde ''SARABCIOGLU''ndan ne beklenir . . . . . . . . .

4
5
yanıtYanıtla
niye:

arkadaş sen niye böyle fotolar çektirirsin ki nasıl bir kafaya sahipsiniz. .

6
0
yanıtYanıtla
KORKMAZ ÇAKAR:

kısa ama taş

3
0
yanıtYanıtla
PARASIZ ADAM ADAM MI:

Adamın çıplak fotosundan ne olur ki hepsi birbirine benziyor. Kariyeri bitecekmiş pehhh aksine reklam olmuş.

1
1
yanıtYanıtla
aykut:

Bir insan niye çıplak fotoğraf çektirir ki. .

0
0
yanıtYanıtla
nelson mandalina:

eğer insan sa çektirmez tabi ama ucube olunca çektiriyor işte

yanıt17
yanıt5
Oozn:

Bir insan niye nefes alır? Kalbi niye atar? gibi aptalca bir soru.

yanıt2
yanıt20
Gurbetci:

Kan beyinden baska bir yere gidince net dusunemiyor demekki vatandas haha

yanıt3
yanıt0
AYKUT:

OOZN haa o kadar doğal diyorsun yani. . Ne kullanıyorsun koçum sen. Unutmadan hadi aptalsın aptallığını bu kadar meydana vurma.

yanıt3
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title