Haberler

Beşiktaş, yeni sezon için Volkan Babacan'la anlaşma sağladı

Güncelleme:

Sezon sonunda Loris Karius'la yollarını ayırmaya hazırlanan Beşiktaş, Başakşehir'in tecrübeli kalecisi Volkan Babacan ile söz kesti. Yönetim, teknik direktör Sergen Yalçın'ın onay vermesinin ardından yeni dönem için transfere şimdiden noktayı koymayı planlıyor.

Premier Lig ekibi Liverpool'dan 2 sezonluğuna kiralanan Loris Karius'un, istikrarsız bir görüntü sergilemesi ve taraftarların büyük tepkisini çekmesi sonrasında Beşiktaş'ta yönetim, dönem sonunu beklemeden yeni kaleci arayışına başladı. Kulüple kontratı Haziran ayında bitecek olan Alman file bekçisiyle yollarını ayırma kararı alan Beşiktaş, yeni kalecisini buldu.

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; Siyah-Beyazlılar'ın, Başakşehir'in tecrübeli kalecisi Volkan Babacan'la anlaşma sağladığı kaydedildi. İstanbul temsilcisinde Mert Günok'un gölgesinde kalan 31 yaşındaki kaleciyle menajeri aracılığıyla el sıkışan Kara Kartal, Başakşehir'in de ayrılığa sıcak baktığı Volkan'ı, sezon sonunda bedelsiz olarak kadrosuna katmayı planladığı bildirildi.

MİLLİ TAKIMDA DA GÖREV YAPTI

Beşiktaş Yönetimi'nin, Volkan konusunda teknik direktör Sergen Yalçın'la görüşüp genç teknik adamın da onayını alması sonrasında sezon bitimi için Volkan'la şimdiden söz kesmesi bekleniyor.

2014'ten bu yana Başakşehir forması giyen tecrübeli file bekçisi, 6 sezonda 161 karşılaşmada görev yaptı. Başakşehir'deki başarılı görüntüsü sonrasında bir dönem A Milli Takım'ın kalesini de koruyan Volkan, 35 karşılaşmada görev yapmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Volkan Babacan Loris Karius Başakşehir Beşiktaş Haberler

500

Yorumlar (20)

Nirvana:

Volkan babacanın Tolga Zenginden bir farkı yok . İkisi de 2 senedir oynamıyor . Kesinlikle hatalı bir transfer olur . Kariusun bonservisi ucuza alınsın ve genç ersine şans verilsin . Bu dönemde bunları konuşup kariusun moralini bozmayalım .

10
5
yanıtYanıtla
ADEM BÜYÜK:

Karius daha iyi adam 2 senedir top görmedi birde milli kaleci demişsiniz. Hiç almayın alt yapıdan genç bir kardeşimizi oynatın daha iyi. Uğurcan Barcelonadan gelmedi sonuçta

11
1
yanıtYanıtla
ERHAN:

AL BİRİNİ VUR ÖTEKİNE. .

11
0
yanıtYanıtla
KİCKBOXER:

ALLAH KAHRETSİN BU NASIL TRANSFER

11
0
yanıtYanıtla
düşünen insan:

ya kardeşim trabzon uğurcanı çıkarıyor fenerbahçe atayı buluyor galatasaray muslerayla yıllardır iyi başakşehir mert i parlatıyor sen bir kaleci bulamıyorsun anlamak mümkün değil!

7
0
yanıtYanıtla
istemiyoruzzz:

Loris Karius iyi olabilir ama beşiktaşın kalesini koruyacak kapasite onda da yoooooookk boşa para dökmeyin sokağaaa

3
2
yanıtYanıtla
team system:

Gelmiyor ! medya getiriyor boş haber yada medya getirmek istiyor . Boşa atıp dolu tutmaya çalışıyorlar . Ayrıca bu adamı Beşiktaşlıların çoğunluğu kabul etmeyecektir .

3
1
yanıtYanıtla
Tinerci kartal hollanda:

3 kurus kazanacaz diye fabri gibi kaleciyi gonderdiniz,,,,, fiko paralar nerde? Ha karius ha babacan......... Gs niye muslerayi gondermiyor? Fikoooooo

4
0
yanıtYanıtla
BJK:

beşiktaşa 25 yaşlarında bir kaleci lazım, uzun yıllar kalemizi korusun, volkan babacan çok iyi olsa kendi takımının kalesinde olur, bırakın artık boş para harcamalarını gençlere yönelin, caner, burak, necip, elnyn, dirar, adem lajij. hatta vida bile gitsin lens, gökhan bunlarda gidebilir

4
0
yanıtYanıtla
kartal:

onlar gitsin de kimle maça çıkacak takım

yanıt7
yanıt0
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title