Haberler

Fatih Terim, derbi öncesi Zorlu'da kamp yapmak istiyor

Güncelleme:

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki Zorlu gerilimi bir kez daha gündeme gelecek gibi. Devre arasında sosyal medya hesabından "Anlaşıldı ikinci yarı çok ZORLU geçecek" paylaşımında bulunan Fatih Terim, derbi için takımını Zorlu Center'ın içindeki bir otelde kampa almaya karar verdi.

MAÇ GÜNÜ TRAFİĞE TAKILMADAN KADIKÖY'E GİDİLECEK

Sabah'ın haberine göre Cumartesi öğleden sonra Florya'da toplanacak sarı-kırmızılılar, tesiste Fenerbahçe maçına yönelik son taktik çalışmasını gerçekleştirecek ve akşam Zorlu'ya geçip kampa girecek. Derbi günü Florya-Kadıköy arası ulaşım zorluğunu dikkate alan Terim, Zincirlikuyu'dan trafiğe takılmadan takımı Ülker Stadı'na götürecek.

Terim'in bu paylaşımı, Fenerbahçe ve TFF yöneticilerinin Zorlu Center'daki toplantısına bir gönderme olarak yorumlanmıştı:

Fatih Terim, derbi öncesi Zorlu'da kamp yapmak istiyor

Kaynak: Haberler.com / Spor

Zorlu Center Fatih Terim Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500

Yorumlar (36)

EGELİ:

Ben bunun kadar adi Karaktersiz bir adam görmedim. Sırf ortamı germek için yapıyor. Kadıköy kabusu başlamış demek ki. Gs''nin kalacak kamp yeri yoksa gelsin Fb tesislerine misafir edelim. Merak etmesin yam yam değiliz.

25
34
yanıtYanıtla
BOŞ İŞLER:

NE YAPARSAN YAP AMA KADERİNDEN KAÇAMAZSIN

22
22
yanıtYanıtla
Mehmet:

boş yapma

yanıt3
yanıt7
ALİ KOÇUN OĞLU:

Hagi''nin kazandırdığı UEFA kupası''nın kaymağını yıllardır Adana şalgamı ile yeyip 77 milyonla dalga geçen adamdır Fatih Terim(NAMIDİYAR ZIMPARATORRRRRRR)

17
23
yanıtYanıtla
FATİH TERİMİN OĞLU:

9 yılda 8 şampiyonluk daha ne olsun o bir İMPARATORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

yanıt7
yanıt7
ADSIZ CENGO:

bunu bize söyleyenlerin ise sadece kadıköy serisi ile övündüklerini unutmamak lazım haa birde 6-0 vardı değil mi Galatasaray''lıyım artık uefa kupasını söylemek çok saçma geliyor bana fakat fenerlilerin dalgasını duyunca gözünüze sokmak hoşumuza gidiliyor sizin sığınacak şu 2 şeyden başka futbolda hiçbir şeyiniz yok bir Avrupa kupası kazanırsanız bizden üstün olursunuz o zaman HADİ SAYGILAR . . .

yanıt5
yanıt5
FATİH TERİMİN OĞLU CVP:

O ŞAMPİYONLUKLARI NASIL ALDIĞINIZIN EN GÜZEL ÖRNEĞİ EN SON OYNADIĞINIZ MALATYA MAÇIDIR BİLMEM CEVABINI ALDINMI? ALMADIYSAN BAŞKA BİRŞEY VEREBİLİRİM AMA BU SEFERDE CANIN YANAR.

yanıt7
yanıt5
GFB:

evet baya zorlu geçiyor 2. yarı Fenerbahçem için ama bu sefer GÜLEN taraf siz olmayacaksınız

13
20
yanıtYanıtla
mardinli:

HARBİ ÇOK BOŞ YAPMAYA BAŞLADIN AMA GERÇEKTEN BAYDIN ….

13
20
yanıtYanıtla
BABANIZ GALATASARAY :

GALATASARAY ŞAMPİYON OLDUKÇA SİZLER DAHA ÇOK KUDURACAKSINIZ AĞLAK BAŞKANIN TARAFTARLARI

19
12
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title