Haberler

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında loca krizi

Güncelleme:

Fenerbahçe Kulübü, Süper Lig'in 23. haftasında oynanacak olan derbi maçı locada takip etmek isteyen Galatasaray yöneticilerine olumsuz yanıt verdi.

Ülker Stadı'nda derbide takımı yalnız bırakmak istemeyen Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, yönetici arkadaşlarıyla birlikte Kadıköy'e gitme kararı aldı. Protokol tribününde 15 kişilik yeri olan sarı-kırmızılı kulübün derbi için Fenerbahçe yönetiminden bir loca talep ettiği ortaya çıktı. Ancak sarı-lacivertliler, bu isteğe olumsuz yanıt verdi. Cengiz ve kurmayları Pazar akşamı Ülker Stadı'ndaki dev maçı protokolden takip edecek.

GALATASARAY İLK MAÇTA LOCA VERMİŞTİ

2018-19 sezonunda Türk Telekom Stadı'nda oynanan ve 2-2 biten derbide Galatasaray yönetimi, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve beraberindeki sarı-lacivertli yöneticilere özel loca tahsis etmişti.

(Sabah)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Ülker Stadı Fenerbahçe Haberler

500

Yorumlar (64)

ANTEPLİ VATANDAŞ:

İnşallah GS galibiyetle ayrılır da Türk Futbolu senden de kurtulur ali koç efendi. FB nin taraftarları seni istifaya sürükler artık. Yani öyle inanıyorum. Gitmelisin sen!

95
37
yanıtYanıtla
adam:

işte aradaki fark bu kadar nettt

61
18
yanıtYanıtla
FB:

SEN ARADA Kİ FARKI MAÇTA GÖRECEN. . .

yanıt11
yanıt39
CİMBOM OLD BOYS:

HERKES KALİTESİNİ BELLİ ETTİ SÖZDE BAŞKAN SÖZDE YÖNETİCİ VE SÖZDE VİZYONUN TEK KURTULUŞU BU MAÇ AMA KAYBEDECEKSİNİZ ÇÜNKÜ GENLERİNİZDE BAŞARISIZLIK VAR.

42
15
yanıtYanıtla
TURNIP KAFALI:

AYNEN ZURNACIGIM ONDAN DOLAYI 22 YILDIR BASARINIZ YOK SAHAMIZDA :))

yanıt10
yanıt15
adsız cengo:

TURNIP KAFALI, haklısın o yüzden sizi yenemiyoruz siz bizi yeniyorsunuz ama en son ne zaman şampiyonlar ligine katıldınız bunu da söylesene hadi bizi yeniyorsunuz da ne oluyor takıma galibiyet priminden başka ne yararı var bana bir söyle ne olursun siz her sene bizi yenin bizde her sene uefada parayı götürelim

yanıt2
yanıt3
Genc fenerbahceli:

Yalan haber yapmayin gs de loca vermemisti Ali koc loca talep ettiyinde 2018 -2019 sezonunda loca vermisti gs haberi iyi arastirin ondan sonra haber yapin gs -fenerbahce 2-2 biten 2019-2020 sezonunda fenerbahcenin talep ettiyi loca isteyini redtetmisti ayni karsiligi fenerbahce yonetimi uyguladi cincona her yapilan saygisizlik karsiligini bulur

18
11
yanıtYanıtla
fenerli:

6s de Loca da oturacak kapasitede yönetici var mı? Doğru ya doğru şimdi.

8
17
yanıtYanıtla
engin kapp:

adam var veya yok onemlı degıl onemlı olan ınsanlık sızın gıbı ınsanlar bunu anlamaz. bı aynaya bak bunu yazarken ben sendeede ınsanlık varmıydı dıye fenerli

yanıt5
yanıt7
Gsli:

7enevbahçe de loca mı var :) o da ne ki?

yanıt1
yanıt4
Tüm 64 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title