Haberler

Halil Umut Meler: Sahaya girdikten sonra çimi koparırım

Güncelleme:

Fenerbahçe-Galatasaray derbisine Halil Umut Meler'in atanması sonrası 34 yaşındaki hakemin 2015 yılında verdiği röportaj akıllara geldi. Meler, "Sahaya girdikten sonra çimi koparırım, avucumda gezdiririm. Isınmaya başlayıncaya kadar çimi elimde tutarım. Bunun beni her zaman sakatlanmaktan koruduğunu düşünürüm" demişti.

Fenerbahçe ile Galatasaray, Süper Lig'in 23. haftasında Pazar günü Ülker Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi Halil Umut Meler yönetecek. Meler'in MHK tarafından derbiye atanmasının ardından akıllara TFF'nin dergisi Tam Saha'ya verdiği o röportaj geldi.

Meler, "Sahaya girdikten sonra çimi koparırım, avucumda gezdiririm. Isınmaya başlayıncaya kadar çimi elimde tutarım. Yavaş yavaş, onu okşayarak dökerim. Hakemliğe başladığımda değil de futbolculuk yaşantımdan beri bu böyle. Beni her zaman sakatlanmaktan koruduğunu, daha iyi motive ettiğini ve psikolojik olarak rahatlattığını düşünürüm. Sahaya girerken çimin kokusunu almak hoşuma gidiyor." demişti.

"HATA YAPTIYSAM UYUYAMIYORUM"

"Hata yaptığınızda neler hissedersiniz sorusuna" Meler, "Psikolojik olarak tabii ki kendimi vicdanen rahatsız hissediyorum. Vicdan meselesi sonuçta bu. Her hakem hata yapabilir. Bu doğal 'Hata yapmam' sözü bir yere kadar. Hata yapmışsam zaten yolculuk esnasında başlıyor vicdan muhasebesi… Akşam uyuyuncaya kadar bu sizi rahatsız ediyor. Bazen uykularınızı bile kaçırıyor." cevabını vermişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

HALİL UMUT MELER Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (11)

GFB:

Bu sezon ilk defa hakem kararlarından çok futbolun konuşulduğu bir derbi izleriz umarım. Hakem maça etki etmezse EZE EZE Fenerbahçe kazanır!!

10
20
yanıtYanıtla
NKFVAS:

SİZ KAZANIN MAYISLAR BİZİMİDİR!!!

9
6
yanıtYanıtla
ÇECEN KHABİB:

Halil adam gibi yönet su maçı yoksam ağzını burnunu kırarım bilirsin tanırsın beni..Aslan su ezik kanaryanin kırsın kanatlarını kadikoyakis in cimlerine gömsün .saygılar Khabib

4
7
yanıtYanıtla
ÇECEN KHABİB:

Adam gibi yönet Halil su maçı yoksam ağzını burnunu kırarım biliyorsun tanırsın beni ..hiç karışma aslan parcaladin su ezikkanarya kuşunu kadikoyakis in cimlerine gömdü

3
6
yanıtYanıtla
SALİM:

BU NASIL BİR FANTEZİDİR

0
7
yanıtYanıtla
BUNAK:

Umarım hak yenmez. Kıran kırana mac olar

6
0
yanıtYanıtla
Nirvana:

Eğer iki sarı renkli takımdan birini tutuyorsan , söylemek istediğin umarsın senin takımın hakkını yemez . Çünkü bu iki takım devamlı diğer takımların hakkını yiyorlar ama taraftarları bu durumdan hep memnun . Hiç çıkıp rakibin hakkı yendi bu olmaz demiyorlar .

yanıt1
yanıt0
GFB1907:

çeçen arkadaş güldürüyosun bizi, yırtsanızda kendinizi kadıköyde derbiler iki ihtimallidir, seçim size ait ya berabere kalırsınız yada yenilirsiniz

1
3
yanıtYanıtla
süleyman:

Bu çok genç bu maçı taşıyabilirmi? inşallah hata yapmaz.

1
3
yanıtYanıtla
Nirvana:

Halil Umut maç berabere bitmez ise yandı . Yenilen taraf hakemliğini bitirmeye çalışacaktır . Maçı iyi yönetirse de yandı . Çünkü bu iki sarı renkli takım iyi hakem sevmezler . Kayırılmaya alışmışlardır .

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title