Haberler

Galatasaray Kulübü, derbi maç öncesi oyunculara 7 milyon euro ödeme yaptı

Güncelleme:

Süper Lig'in 23. haftasında Fenerbahçe ile deplasmanda karşılaşacak olan Galatasaray'da yönetim harekete geçti. Sarı-kırmızılı idareciler, kritik maç öncesi futbolculara 7 milyon euroluk ödeme yaptı.

Galatasaray'da Pazar günü oynanacak olan Fenerbahçe maçı öncesinde sarı kırmızılı yönetim önemli bir hamlede bulundu. Şampiyonluk yarışında büyük önem taşıyan 90 dakika öncesinde yönetim, futbol takımını mutlu edecek bir olaya imza attı.

OCAK AYI MAAŞLARI ÖDENDİ

Futbol Arena'nın haberine göre ligin 2. yarısına mükemmel bir başlangıç yapan Galatasaray takımının Ocak ayı hak edişleri hesaplarına yatırıldı. Sarı kırmızılı yönetim, Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak Fenerbahçe maçı öncesinde oyunculara yaklaşık 7 milyon euroluk ödeme yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Fenerbahçe Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (21)

KÜPLERE BİNDİM ABİ:

Fenere kıl oluyorum. En sevimsiz spor kulübü

34
4
yanıtYanıtla
6s li doğdu fenerli olamadı:

rüyanıza gireceğiz rüyanızaa

yanıt5
yanıt12
7F Lİ DOĞDU GSLİ OLAMADI:

RUYANIZDAYIZ ZATEN HER DAİM

yanıt0
yanıt3
Kenan:

KABUSUNUZ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

yanıt4
yanıt0
Erhan:

Bir Fenerli olarak şunu söylüyorum , herşey para olaydı geçen hafta Fenerbahçe Ankaragücünü yenerdi primi kapardı , gs ye istediğin kadar prim ver bu maç Kadıköy’de 0-0 biter yada 1-0 Fener yener , 21 senedir yenemiyorlar herşey para ile olaydı

8
22
yanıtYanıtla
ulubatlı:

nerenle okuyorsun prim değil hakediş yani almaları gereken paralar

yanıt15
yanıt1
radamel faziaaaa:

kadıköy galibiyeti için 7 azdır 77 yapsaydınız yarısını da abdürrahim kapturayim verseydi o sever böyle gs ye enayi gibi para vermeyi ama o verdiğiniz yedi sadece falcaonun otel parasına yeter malum adamın kapı gibi kontratı var :D:D:D

7
14
yanıtYanıtla
Ali:

Sen işine bak Fenerli facia. . .

yanıt3
yanıt4
MEMET33:

TEŞVİK PRİMİNİN ŞİKE OLDUĞUNU SAVUNANLAR, AYNI MANTIKLA BUDA BİR ŞİKE DEĞİLMİDİR? HA 3. BİR TAKIMA HA KENDİ TAKIMINA! NE FARK VAR. MALATYAYA GİDEN ARAÇLAR İÇİN HALA ŞİKE DİYEN TESCİLLİ ŞİKECİLERE İTHAF OLUNUR. BİR TAKIMA OYNA DİYE TEŞVİK EDEBİLİRSİN AMA OYNAMA YAT DİYE PARA VERİRSEN ONUN ADI ŞİKE OLUR. BUNDA ANLAMAYAN MUZ CUM. YAKALANIP TESCİL EDİLEREK ŞİKEDE MÜSECCEL MARKA OLDU.

1
13
yanıtYanıtla
Sinirli Galatasaraylı:

kazanamazsak geri alınsın

8
6
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title