Haberler

Barcelona, Martin Braithwaite'i transfer etti

Güncelleme:

İspanyol devi Barcelona, Leganes forması giyen Danimarkalı forvet oyuncusu Martin Braithwaite'i kadrosuna kattı.

Barcelona Kulübü, 28 yaşındaki Braithwaite'in 18 milyon euro bonservis bedeliyle transfer edildiğini duyurdu. Serbest kalma bedeli 300 milyon euro olarak belirlenen Danimarkalı futbolcuyla 30 Haziran 2024'e kadar sözleşme imzalandığı ifade edildi. Kariyerine ülkesinin Esbjerg takımında başlayan Braithwaite, Fransa'da Toulouse, Bordeaux, İngiltere'de Middlesbrough'da oynadıktan sonra geçen sezon Leganes'e transfer olmuştu.

ÖZEL İZİNLE TRANSFER YAPILDI

Bu sezon Leganes'te 27 maça çıkan Braithwaite, 8 gol attı. Bu arada Barcelona, transfer dönemi olmamasına karşın takımda yaşanan uzun süreli sakatlıklar üzerine La Liga'nın özel izniyle kadrosuna katkı yapma hakkı elde etti.

Kaynak: AA / Spor

La Liga Haberler

500

Yorumlar (8)

fenerlihalit:

iyi ne güzel. . . . barcelona oldugu icin özel izin. . . oh ne ala mualla. . .

3
2
yanıtYanıtla
fb:

bizde olsa devlet meselesi yaparlardı

1
1
yanıtYanıtla
ilgin:

özel izin ne lan? ispanyol federasyonuna para yedirip transfer yaptılar desenize şuna. transfer sezonu kapalıyken oyuncu almak nasıl serbest olabiliyor acaba? diğer kluplerin yerinde olsam isyan ederdim; resmen bir klüp kural ihlali yapıyor kimse de adı barcelona diye ses çıkarmıyor çok ilginç.

2
0
yanıtYanıtla
Zevzek:

Kardeşim niçin araştırmadan yorum yapıyorsunuz? Şu yorumunu biri okusa adamlar vay efendim şike yapmış der. İspanyada kural var. Eğer bir futbolcu ağır sakatlık yaşamış ve sezonu kapatmışsa sana onun yerine 1 transfer hakkı veriliyor. Bunlarda o haklarından doğan transferi leganes takımının forveti ile yapmışlar adam zaten 18 milyonluk adam değil doğal olarak lig devam ediyor kimse oyuncusunu ucuza vermek istemez. Alan razı satan razı olay bu!

yanıt0
yanıt1
ilgin:

ispanya futbolunu da senin nickin gibi adamlar yönetiyor desene. sezon ortasında transfer yapıldığı nerede görülmüş?transfer sezonu kapandıktan sonra transfer yapılması fifanın kurallarına aykırı ancak demek ki ispanyadaki zevzekler sırf statüko devam etsin, real madrid yarışta yanlız kalmasın, zaten 2 takımlı lig tek takıma inmesin diye böyle saçma sapan bir kural getirmişler kafalarına göre. olan da leganese olmuş; ligde kalma mücadelesi veren takımın elinden sezon ortasında oyuncusunu alıyorlar

yanıt0
yanıt0
EMRAH:

Kardeş bilmiyorsun. İspanya, İngiltere, İtalya, Almanya ve Fransa liglerinde bir takım şampiyonlar liginde oynuyorsa, kaleci ve forvet pozisyonunda en az iki oyuncu sakatsa özel izinle transfer yapabiliyor. Fakat bu hakkı elde etmesi için kesinlikle avrupa liginde ülkeyi temsil ediyor olabilmesi lazım. Kural böyle. Para falan yedirdikleri yok.

yanıt0
yanıt0
YAŞLI KURT:

Bence barçayi israil koruyor , messiden dolayı

0
1
yanıtYanıtla
BUNAK:

Messi yaslaniyor mu laa. Kac yasinda

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title