Haberler

Akşener, futbolda siyaset tartışmaları hakkında konuştu: Trabzonlular benim demek istediğimi çok iyi anladı

Güncelleme:

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Fenerbahçe tribünlerinin tepki gösterdiği Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'a yönelik eleştirilerinin ardından gelen tepkilere, "Trabzonlular da Trabzonspor da benim bu dediğimi çok iyi anladılar. Ama ilginç bir şey oldu Damat Beyin trolleri devreye girdi" şeklinde yanıt verdi.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Fenerbahçe tribünlerinin tepki gösterdiği Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'a yönelik eleştirilerinin ardından gelen tepkilere yanıt verdi. Akşener, siyasetin spora karışmaması gerektiğini söyledi.

Partisinin Edirne İl Başkanlığı'nda düzenlediği basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Akşener, "Trabzon spor'la ilgili yaptığınız son açıklama özellikle spor camiasında farklı bir tartışma yarattı. Bu konuya yorumunuz nedir?" sorusu üzerine, "Spor Türkiye'de önemli bir şey. Benim konuşmam yeniden okunup dinlendiği zaman ne dediğim ortaya çıkar. Hangi takım olursa olsun oraya siyasetçilerin elinin, olumlu olumsuz ellememesi gerektiğini söyledim. Sporu siyasetin müdahalesinden uzak tutmanın doğru olduğunu söyledim" dedi.

"TRABZONSPORLULAR BENİ ÇOK İYİ ANLADILAR"

Trabzonspor'un gayret ve mücadelesinin bir tartışma konusu yapılmamasını dile getiren Akşener, "Yıllardır mücadele eden bir takımın kendi gayret ve mücadelesine gölge düşürmeyin dedim. Trabzonlular da Trabzonspor da benim bu dediğimi çok iyi anladılar. Ama ilginç bir şey oldu Damat Beyin trolleri devreye girdi, konuyu sulandırmaya kalkıştılar ama benim söylediğim açıktır; spora hiçbir siyasetçi ben dahil karışmayın, taraftarları birbirinin karşısına dikmeyin. Orada insanlar sporun mutluluğu içerisinde biraz rahatlıyor, bu mutluluğu ortadan kaldırmayın. Trabzon sporun haklı mücadelesinin üzerine gölge düşürmeyin" ifadelerini kullandı.

NE DEMİŞTİ?

Meclis'te salı günü düzenlenen grup toplantısında Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın futbol kulüplerine etki ettiğine dönük iddiaları gündeme getiren Akşener, "Damat Bey, üzerine vazife olmayan her işe bulaşıp ortalığı karıştırıyor. Sonra da tribünlerden 'Damat istifa' sesleri yükselince bozuluyor. Ekonomiden anlamayan ekonomi bakanı Damat Bey bakanlıktaki başarısızlığıyla gündeme gelmekten yorulmuş olacak ki bu aralar anlamadığı bir diğer alanı, futbolu karıştırmakla meşgul" demişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Berat Albayrak Meral Akşener Trabzonspor İYİ Parti Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (61)

fransadan trabzonlu:

meral abla sende siyasetten anlamiyorsun cek elini siyasetten patir patir dokuluyor sizinkiler baraj yapta gol yemeyin

16
16
yanıtYanıtla
Reyiz:

Saaaaa ne la.

yanıt8
yanıt6
TR:

SEN FRANSIZ KALMIŞSIN OLAYLARA KARIŞMA

yanıt9
yanıt3
hiç yakıştıramadım bu hareketi.:

bir Gs li olarak adamlar top oynuyor bu sene şampiyonluk trabzonun sizler susarsınız trabsonuzu hakkını çalmazsanız adamlar top oynuyor toppp.

19
9
yanıtYanıtla
gerçekler:

biliriz sizlerin nasıl şampiyon olduğunu kimlerin el verip şampiyon yaptığını by ülkede konuşacak en son takım sizsiniz biraz onurunuz varsa susun

yanıt6
yanıt5
Fb:

Senin takimin gerekeni yapacak gecen yilda basaksehirden aldiginiz sampiyonlugu bu senede trabzondan alirsiniz...sizde damadin ustunde guc var.....

yanıt0
yanıt0
fth:

top oynuyo öyle mi ben top oynuyorum diye kırızı kartın cezası tek maça düşemez ben top oynuyorum diye rakibin penaltısı çalınamaz birileri ellerini çeksin üzerinden bak bakalım kaç hafta daha liderlik koltuğunda kalabilecekler.

yanıt1
yanıt2
Mustafa KURT:

Metal Hanım ben Trabzonspor taraftarıyım. Bilmediğiniz konuda konuşursanız sizi sevenleri kusturursunuz. Spor farklı siyaset farklı. Lütfen susun artık.

8
16
yanıtYanıtla
duman:

nasıl farklı açıklık getirirmisin?

yanıt2
yanıt1
haylaz:

taraftar oldugun takım için doğru bir açıklam yapılmış bunun nerwesi yanlış

yanıt1
yanıt1
Tüm 61 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title