Haberler

Mustafa Cengiz'den TSYD'nin toplantısına yeşil ışık: Er meydanından kaçılmaz

Güncelleme:

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, 4 büyük kulübün başkanlarının toplanmasıyla ilgili, "Er meydanından kaçılmaz, zevkle gelirim ama diğer kulüp başkanları uygun mu? Alternatif saatler vermek lazım. Saat ve tarih uygun olsun yeter" dedi.

TSYD, 26 Şubat Çarşamba günü, Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor başkanlarının katılacağı bir açık oturum düzenleneceğini açıkladı. Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz de bu görüşmeyle alakalı açıklamalarda bulundu.

"ZEVKLE GELİRİM"

Cengiz, "Ben şimdi bunu yolda öğrendim. Bana gelen bir şey yok. Televizyon kurumundan da davet aldım, şimdi ben katılırım... Er meydanından kaçılmaz, zevkle gelirim ama diğer kulüp başkanları uygun mu? Alternatif saatler vermek lazım. Saat ve tarih uygun olsun yeter. Sayın valimiz telefon etti. Ben kabul ettim derhal. 4 büyük kulüp başkanı ve TFF Başkanı bir araya geleceğiz. İlla bir dernek ve televizyon gerekmiyor. Ben hemen evet dedim, ben kaçmam. Umarım onlar da kabul eder" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mustafa Cengiz Galatasaray Haberler

500

Yorumlar (21)

BJK:

ADAMSIN ADAM VALLA , FENEVİN BAŞKANI GİBİ AĞLAMIYON EN AZINDAN

50
3
yanıtYanıtla
Esesli:

Adamsın. . . . . . . . .

48
2
yanıtYanıtla
KİRLİ LİG KİRLİ MEDYA:

Konuşmak için Fatih Terimden izin aldın mı mustafa başkan

5
9
yanıtYanıtla
fenerlibahçeli34:

Ne acayip laflar konuşuyor bu adam ya. Gülsem gülemiyorum. Tamamen şov yapıyor.

9
3
yanıtYanıtla
Futbolsever:

Trabzonspor liderlik koltuğuna oturdu ya, hemen ağlayın. Aman sakın susmayın. Allah birgün kökünden susturur hepinizi de rahata ereriz inşallah. Futbolun katilleri.

0
10
yanıtYanıtla
recep:

KUŞTAN KORKAN DARI EKMEZMİŞ BAŞKANIM YÜRÜÜÜ. . . . . SENİ KİMTUTAR BRAVO BAŞKANIMIZA , KÜÇÜKLE KÜÇÜK BÜYÜKLE BÜYÜK . KONUŞANA KONUŞUR DİLİNİ TUTANA , DİLİNİTUTAR AKTİF VE İŞİNİNERBABI BAŞARILARINIZ DEVAMLI OLSUN. HA BİRDE NEALAKASI VAR DEĞİL SORULAN SORUNUN ŞEKLİNE GÖRE GEREKİRSE CEVABINI SUREYLE DAHİ OLSA VEREBİLİYOR. BAŞARILAR .

5
3
yanıtYanıtla
BUNAK:

Bu maç en fazla berabere biter, ersun gider, gs tökezler

3
5
yanıtYanıtla
YAŞLI KURT:

Ülkemdeki futboldan keyif almiyom gencler

7
1
yanıtYanıtla
MUHAMMED GÜVEN:

ADAMSIN BAŞKAN ADAM

4
4
yanıtYanıtla
vatandaş:

ali koç ve m. cengiz bilek güreşi ve yağlı güreş yapsın. 2 seriyide kazanan şampiyon olsun.

5
2
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title