Haberler

Onkoloji Uzmanı Dr. Yıldıray Tanrıver, kanserden korunmanın yollarını anlattı

Güncelleme:

Onkoloji ve Fonksiyonel Tıp konusunda Uzman Dr. Yıldıray Tanrıver, Sarıgazi Peyami Safa İlkokulu'unda düzenlenen seminerde kanserden korunmanın yollarını anlattı. Kanser konusunda sağlıklı beslenme ve çevresel faktörlerin etkili olduğunu belirten Tanrıver, kanserden korunmada alışkanlıkların yeniden gözden geçirilmesinin faydalı olduğunu söyledi.

Sancaktepe İlçesinde veli akademileri programında başarılı çalışmalar çıkartan Sarıgazi Peyami Safa İlkokulu'unda kanserden korunmanın yolları konuşuldu. Veli Akademileri programı çerçevesinde Sarıgazi Peyami Safa İlkokulu'nda seminer düzenlendi.

Düzenlenen seminerde Onkoloji ve Fonksiyonel Tıp konusunda Uzman Dr. Yıldıray Tanrıver, kanserden korunmanın yollarını anlattı.

"SAĞLIK ASLA BİR MÜKEMMELLİK HALİ DEĞİLDİR"

Veli Akademileri programına ilgi gösteren veliler, Uzman Dr. Yıldıray Tanrıver'i soru yağmuruna tuttular.Veli Akademileri programını düzenleyen okulun çalışkan ve deneyimli öğretmeni Nilgün Yıldız'ındüzenlenen seminer ile sağlıklı yaşam ve beslenme konusunda ne kadar isabetli bir seçim yaptıklarını gözler önüne serdi.

Uzman Dr. Yıdıray Tanrıver seminerde "Sağlık asla bir mükemmellik hali değildir" dedi. Uzman Dr. Tanrıver "Sağlık, Biyolojik, Psikolojik, sosyal, kültürel, ekolojik, ekonomik bir denge halidir" ifadelerinde bulundu.

Onkoloji Uzmanı Dr. Yıldıray Tanrıver, kanserden korunmanın yollarını anlattı

"ALIŞKANLIKLAR GÖZDEN GEÇİRİLMELİ"

Tanrıver, "Fonksiyonel Tıp genel anlamda tıbbın geleceğidir ve herkes için ayrı ve özeldir. Vücudu ayrı organlar olarak değil bir bütün ve birleşik sistem olarak değerlendirir. Hastalıkların kök nedenini araştırarak kişiye özel tedavi sunar. Sağlık dedektifliği yaparak sebepleri arar ve sebeplere yönelik tedavi için kişiye özel biçimlendirilmişsağlık danışmanlığı yapar" şeklinde konuştu.

Uzman Dr. Yıldıray Tanrıver, son olarakkanser konusunda sağlıklı beslenme, yaşam tarzı, çevresel faktörlerin etkili olduğunu sözlerine ekledi. Korunmanın yolu ise alışkanlıklarınyeniden gözden geçirilmesinde fayda olduğunu ifade etti.

Karşılıklı sohbet halinde geçen seminer de velilerin sorunları ile ilgili sorularını kırmayıp cevaplayanDr. Tanrıver'eveliler teşekkür etti. Okul Müdürü Fuat Ercan ve Öğretmen Nilgün YıldızSeminer sonunda Uzman Dr. Yıldıray Tanrıver'eplaket ve çiçek takdim ettiler.

Onkoloji Uzmanı Dr. Yıldıray Tanrıver, kanserden korunmanın yollarını anlattı

Onkoloji Uzmanı Dr. Yıldıray Tanrıver, kanserden korunmanın yollarını anlattı

Kaynak: Haberler.com / Yaşam

Sancaktepe Sarıgazi Haberler

Bakmadan Geçme

TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe) Derin Futbol ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda??????
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title