Haberler

Glasgow Ranges, Ianis Hagi'nin 2 gol attığı maçta Braga'yı 3-2 yendi

Güncelleme:

UEFA Avrupa Ligi'nde Glasgow Rangers'ın Braga'yı 3-2 yendiği maça Hagi'nin oğlu Ianis Hagi damga vurdu. Ianis Hagi, Rangers'ın 2-0 geri düştüğü maçı 3-2 kazanmasında, kaydettiği 2 golle başrol oynadı.

UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında İskoç ekibi Glasgow Rangers ile Portekiz temsilcisi Braga karşılaştı. Glasgow Rangers, sahasında 59. dakikada 2-0 geriye düştüğü karşılaşmayı 3-2 kazandı.

HAGI DAMGA VURDU

Steven Gerrard'ın çalıştırdığı İskoç ekibinin bu geri dönüşünde Gheorghe Hagi'nin oğlu Ianis Hagi başroldeydi.

Ianis Hagi; 67 ve 82'de attığı gollerle maça damga vurdu. Glasgow Rangers'ın diğer golünü 75'te Joe Aribo kaydetti. Braga'nın gollerini ise 11'de Fransergio ve 59'da Abel Ruiz attı. Rövanş maçı 26 Şubat'ta Portekiz'de oynanacak.

GECENİN TOPLU SONUÇLARI ŞÖYLE;

Shakhtar Donetsk (Ukrayna) - Benfica (Portekiz): 2-1

Eintracht Frankfurt (Almanya) - Salzburg (Avusturya): 4-1

Ludogorets (Bulgaristan) - Inter (İtalya): 0-2

Club Brugge (Belçika) - Manchester United (İngiltere): 1-1

Cluj (Romanya) - Sevilla (İspanya): 1-1

Kopenhag (Danimarka) - Celtic (İskoçya): 1-1

Getafe (İspanya) - Ajax (Hollanda): 2-0

Sporting (Portekiz) - Medipol Başakşehir: 3-1

Glasgow Rangers (İskoçya) - Braga (Portekiz): 3-2

Roma (İtalya) - Gent (Belçika): 1-0

Wolfsburg (Almanya) - Malmö (İsveç): 2-1

AZ Alkmaar (Hollanda) - LASK (Avusturya): 1-1

Olimpiakos (Yunanistan) - Arsenal (İngiltere): 0-1

APOEL (Kıbrıs Rum Kesimi) - Basel (İsviçre): 0-3

Bayer Leverkusen (Almanya) - Porto (Portekiz): 2-1

Wolverhampton (İngiltere) - Espanyol (İspanya): 4-0

Kaynak: Haberler.com / Spor

Glasgow Rangers Gheorghe Hagi Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (6)

YAŞLI KURT:

İddaa çok yuvalar yıkar.evin bereketini kaçırır

8
2
yanıtYanıtla
fth:

çok doğru bir yorum bir verir 10 alır o yüzden yol yakınken dönün

yanıt6
yanıt2
Mert ÖREN:

Hastalıklarımız ve bedenlerimiz anne ve babalarımıza benziyor. Yeteneklerimizde onlara benziyor. Aynı Babasının oğlu normal bir durum.

3
3
yanıtYanıtla
Nirvana:

Metin Tekinin oğlu topa takılıp düşüyor . İyi keman çalıyor .

yanıt2
yanıt1
hataylı:

bragaya oynadıkya ondan gerı dondu her zaman dus almak sart!!!

3
0
yanıtYanıtla
video çok anlamı:

başlık yeter

0
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title