Haberler

Babaanne ve torunları yangında öldü, acılı anne sinir krizi geçirdi

Güncelleme:

Bartın'da 3 katlı bir binanın 2'nci katındaki evde çıkan yangında babaanne ve 2 torunu hayatlarını kaybetti. Olay sonrası işten eve gelen acılı anne, 2 çocuğunun ve annesinin ölüm haberini alınca adeta yıkıldı.

Bartın'ın Amasra ilçesinde, 3 katlı bir binanın 2'nci katında çıkan yangında, babaanne ve 2 torunu hayatlarını kaybetti. Babaannenin yangın sırasında 2 torununu kucağına alıp tuvalete sığındığı ortaya çıktı.

Bartın'da tekstil fabrikasında çalışan Birgül Erkan ile oto sanayisindeki boyacıda çalışan Ali Erkan, çocukları 3 yaşındaki Berat Ali Erkan ve 1,5 yaşındaki Ali Asaf'ı, bakması için Amasra ilçesine bağlı Yukarısal köyünde yaşayan babaanneleri Fatma Erkan'a (63) bıraktı. Ancak babaannenin, 3 katlı bir binanın 2'nci katındaki evinde dün akşam yangın çıktı. Yükselen alevleri gören köylüler, itfaiyeye haber verip yardıma koştu.

CANSIZ BEDENLERİ EVİN TUVALETİNDE BULDULAR

Alevleri su tankeriyle söndürmeyi başaran köy sakinleri, Muhtar Şaban Yüksel ile eve girdi. Ancak evin tuvaletinde, babaanne ve torunlarının birbirlerine sarılmış cansız bedenlerini buldu.

DUMANDAN ZEHİRLENMİŞLER

Kısa süre sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangın başladığı anda, babaannenin torunlarını kucaklayıp, tuvalete sığındığını, ancak 3'ünün de dumandan zehirlendiklerini belirledi. Yapılan ilk incelemede çıkış nedeni bulunamayan yangınla ilgili jandarma geniş çaplı inceleme başlattı.

ACILI ANNE SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Öte yandan dehşete düşüren olay sonrası işten gelen anne, aldığı haber üzerine sinir krizi geçirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Amasra Bartın Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Damla kimdir? Peki, Survivor Damla kaç yaşında, nereli? Bein Sports 1-2-3 CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Trabzonspor Karagümrük maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! TS Karagümrük maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Survivor Damla elendi mi? Survivor Damla gitti mi 24 Nisan 2024? Trabzonspor Karagümrük maçı CANLI izle! 24 Nisan TS Karagümrük ZTK maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?
500

Yorumlar (16)

Ad:

Rabbim kimseye evlat Acisi vermesin. Allah sabirlar versin insallah mekanlari Cennet olsun. Sözün bittiyi yer, eve ekmek getirebilmek icin cocuklar emanet ediliyo cok üzücü

44
1
yanıtYanıtla
1453:

Hz ALLAH sabırlar versin. çok çok üzüzcü

33
0
yanıtYanıtla
ali turan:

Yeminle Okurken yüregim parcalandi Allah Kederli Ailesine Sabır versin Inşallah . Mekanları Cennet olsun Inşallah .

23
0
yanıtYanıtla
İHTİYAR BOZKURT:

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah

21
0
yanıtYanıtla
Mina:

Allahim sen sabir ver anneye:(, yuregim parcalandi

17
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

allah sabır bversin o anneye

16
0
yanıtYanıtla
KADINLARIN ANNELİK HAKLARI:

Kardeşim, çocuk yapan her bayana, devlet 1 yıl izin vermeli, hem de üsretli olarak. Anne çalışmıyorsa da, 1 yıl hem sigortasını yatırmalı, hem de maaş vermeli. Bu kadar erkeğiz; kadınlarımıza bakamayacak mıyız. . . !?Allah Hükümetimizden razı olsun. Bu konuda olumlu adımlar atıyor. Muhalefetimiz de destek veriyor. Ülke olarak, hammaddemiz az, üretimimiz az, çalışmamız çok ama plansız olduğu için boşa kürek çekip, bu tür toplumsal uygulamaların gerçekleşme süresini öteliyoruz. . . !! Herkese Saygılar.

10
5
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

hz alah rahmet etsın ayılesıne sabır versın

14
0
yanıtYanıtla
ALLAH RAHMET ETSİN:

DÜZGÜN YAZ MAL

yanıt2
yanıt0
BRC ymn:

Okudukça Kahroldum kendimi o annenin yerine bile koyamiyorum acısı çok büyük Rabbim dayanma gücü versin

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title