Haberler

Sheffield United menajeri, derbi için İstanbul'a geldi

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Sheffield United'ın menajeri Chris Wilder, Fenerbahçe-Galatasaray derbisini izlemek için Ülker Stadı'na geldi.

Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki'nin 4 yıl boyunca yöneticilik yaptığı Sheffield United'da menajer Chris Wilder, Fenerbahçe- Galatasaray derbisi için İstanbul'a geldi. İngiltere Premier Lig'de sezonun sürpriz takımlarından biri olan ve 40 puanla 6. sırada yer alan Sheffield United'da oynattığı oyunla alkış alan Wilder, Baki'nin davetlisi olarak Kadıköy'de yer aldı.

VEDAT'I İSTİYOR İDDİASI

İngiliz basınında, Sheffield United'ın, Vedat Muriqi'nin peşinde olduğu yönünde iddialar da yer almıştı. 52 yaşındaki teknik adamın, 2016'dan bu yana görevde olduğu Sheffield United'da 2024'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Fenerbahçe İstanbul Haberler

500

Yorumlar (5)

GSLİ:

aman hocam sol ayağı 20 M onun alamazsın fbde kibirden başka bişey yok taraftarıda camiasıda aynı allah kibirlelileri sevmez

4
3
yanıtYanıtla
Adınızı YazınEMRE:

ızlemısmı dunyaaaaaaaaaaaaaaaaa takımını ogrensın bı seyler safıld mafıld:))))

0
1
yanıtYanıtla
SSK EMEKLİSİ:

SAHADA FUTBOL DİYE :::::MİLLETİ GANDIRDIKLARI REZALETİ GÖRMEK İÇİN Mİ GELMİŞ

1
0
yanıtYanıtla
ALEXSPOR:

Gelmeseymiş keşke...

0
0
yanıtYanıtla
Hasan:

Ahahahahha ne yapacaklar vedatı

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title