Haberler

Denizli'nin Tavas ilçesinde yolcu otobüsü ile otomobilin çarpışmasında aynı aileden 3 kişi öldü

Güncelleme:

Denizli'nin Tavas ilçesinde yolcu otobüsü ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, aynı aileden 3 kişi yaşamını yitirdi, 1 kişi ise yaralandı.

Denizli'nin Tavas ilçesinde yolcu otobüsü ile otomobilin çarpışması sonucu, aynı aileden 3 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Marmaris'ten Hatay'a giden Mehmet Sönmez yönetimindeki HAS Turizm firmasına ait 34 TD 3749 plakalı yolcu otobüsü, Medet Mahallesi yakınlarında Kale istikametine giden Osman Güven'in (52) kullandığı 48 L 4091 plakalı otomobille çarpıştı.

Denizli'nin Tavas ilçesinde yolcu otobüsü ile otomobilin çarpışmasında aynı aileden 3 kişi öldü

2 KADIN OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine polis, itfaiye ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, otomobildeki Güldane Güven (52) ile annesi Fatma Cabbar'ın (78) hayatını kaybettiğini belirledi.

SÜRÜCÜ, KALDIRILDIĞI HASTANEDE YAŞAMINI YİTİRDİ

Durumları ağır olan otomobil sürücüsü Osman Güven ile oğlu Engin Güven (23), ambulansla Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Osman Güven müdahaleye rağmen yaşımını yitirdi.

Kazada hayatını kaybedenler, olay yerindeki incelemenin ardından Tavas Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaynak: AA / 3.Sayfa

Denizli Tavas Haberler

500

Yorumlar (2)

ziyaa:

Allah rahmet eylesin. Mekanları cennet olsun. Allah herkesi, kazadan beladan korusun.

4
0
yanıtYanıtla
İBR:

Allah Rahmet Eylesin Mekanları Cennet Olsun

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title