Haberler

Yeni aldığı aracıyla canlı yayın yapan sürücü, şans eseri kurtuldu

Güncelleme:

Karaman'da satın aldığı yeni aracı ile seyir halinde olduğu sırada sosyal medyadan canlı yayın yaparken kaza geçiren sürücü, yara almadan kurtuldu.

Kazımkarabekir ilçesinde, Ramazan Dikmen yönetimindeki 70 DY 625 plakalı pikap, Karaman-Konya kara yolunda seyir halindeyken takla attı. Vatandaşların yardımı ile araçtan çıkartılan Dikmen, kazadan yara almadan kurtuldu. Konuya ilişkin gazetecilere açıklama yapan Dikmen, aracı ile eve giderken kaza yaptığını söyledi.

Yeni aldığı aracıyla canlı yayın yapan sürücü, şans eseri kurtuldu

YARDIMINA ÇEVREDEKİ VATANDAŞLAR KOŞTU

Sosyal medya üzerinden canlı yayın yaparken kaza yaptığını anlatan Dikmen, şöyle konuştu: "Karaman'dan evime birkaç gün önce aldığım araçla giderken akşam yol kenarına birikmiş kar sebebiyle direksiyon hakimiyetimi kaybederek yoldan çıktım. Aracım ile karşı şeride doğru 2 takla attım. Kaza sonrası soğukkanlılığımı korudum. Beni gören çevredeki vatandaşlar yardımıma koştu. Beni görüp yardıma gelen 2 vatandaş araçtan çıkmama yardım etti."

Kaynak: AA / 3.Sayfa

Sosyal Medya Karaman Dikmen Haberler

500

Yorumlar (15)

CANLI KATLİYAM:

demekki birilerinin hakkını yiyip bedduayla araba almışın işte böle kaybedersin helalinden aldığım bi arabam var yıllardır kaza yüzü görmedim şükürler olsun. İşte böle birilerinin bedduasını alıp hakkını yerseniz başka yerden o hak mutlaka çıkar tabi anlayana sonra başıma niye böle felaketler geliyor dersiniz bi sorgulayın kimlere kötülük yaptınız?

7
18
yanıtYanıtla
İsmindeHayırYok:

Hz Muhammed efendimizin de develeri hastalık geçirmiş helak olmuş bir keresinde acaba o kimin hakkını yemişti de Allah ona bu cezayı vermişti :D Herşeyi sizin gibi böyle saçma sapan şeylere bağlamak akıl karı değil malesef fakat cahil gerizekalı insanlarımızın gidişatı bu yönde :(

yanıt12
yanıt2
SÜRÜCÜNÜZ KiM:

Herif düpedüz sarhos be. . . Ya sivi ya da kuru almis. Bu görüntü bir delildir.

10
1
yanıtYanıtla
Bilip bilmeden yorum yapanlar derneği.:

Ne kuru ne sıvı. Adamın hastalığı o osebebten konuşması oyle. Bilip bilmeden yorum yapma kardeş

yanıt0
yanıt0
SÜRÜCÜNÜZ KİM:

BİLİP BİLMEDEN YORUM YAPANLAR DERNEĞİ. . . Heee yaw heeee heeee, biz de yedik. . . Herif düpedüz leyla be. Sen bizi dünkü cocuk mu sandin? Biz sarhos konusmasini 2. harften sonra anlariz, büyü de gel. Ev mi yoksa isyeri komsusu musun? Damadi da olabilirsin, örnegin icgüveysi falan. Sen de ona cok kiziyorsun ama birsey diyemiyorsun.

yanıt0
yanıt0
zaten fakirsin:

fakir insanlar özenince böyle oluyor

5
6
yanıtYanıtla
METEHAN:

al sana canlı yayın o zaman görmemişler

10
0
yanıtYanıtla
DADAŞ:

CANA GELMESİN GERİSİ BOŞ

9
0
yanıtYanıtla
BABAN:

OĞLUM SEN GERİZEKALIMISIM

8
0
yanıtYanıtla
HAYAT BOŞ MÜSLÜMLE ÇOŞ:

Lan ne adamsın ya müzik''te merhum müslüm babanın müziği çalıyordu adam ölmüş zaten sen bu kazayı yaparak hem sesini kıstın hemde yine müslüm babayı öldürdün be ''''baba sen gittin biz yetim kaldı be''''

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title